színkép | 2018.06.15
Építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek, restaurátorok és tájépítészek jelentkezését várják az általuk jól ismert templomok, zsinagógák, templomkertek (bibliai kertek) bemutatására.

Az Ars Sacra Fesztivál (2018. szeptember 15-23.) első napja a Nyitott Templomok Napja (2018. szeptember 15.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2018. szeptember 15-én, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket a www.ars-sacra.hu honlapon 2018. július 15-ig, hogy programjuk bekerülhessen a nyomtatott programfüzetbe!
Aki csak később tudja a programot beküldeni, az sem baj!
A honlapon az utolsó pillanatban feltöltött rendezvényt is meghirdetjük! (A programok adatait online tölthetik fel, regisztrálás után, 1 db JPG kép feltöltésével.)

A szakrálisépület-látogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a PAPAGENO Ars Sacra Fesztivál 2018 különszámában, a www.ars-sacra.hu oldalon és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.

Jelentkezésüket előre is köszönjük!

Ars Sacra Alapítvány
1014 Budapest, Tárnok u. 5.
Telefon: +36 1 214 0858
E-mail: ars-sacra@ars-sacra.hu
Honlap: www.ars-sacra.hu

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások