színkép | 2018. június 15.
     
Építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek, restaurátorok és tájépítészek jelentkezését várják az általuk jól ismert templomok, zsinagógák, templomkertek (bibliai kertek) bemutatására.

Az Ars Sacra Fesztivál (2018. szeptember 15-23.) első napja a Nyitott Templomok Napja (2018. szeptember 15.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2018. szeptember 15-én, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket a www.ars-sacra.hu honlapon 2018. július 15-ig, hogy programjuk bekerülhessen a nyomtatott programfüzetbe!
Aki csak később tudja a programot beküldeni, az sem baj!
A honlapon az utolsó pillanatban feltöltött rendezvényt is meghirdetjük! (A programok adatait online tölthetik fel, regisztrálás után, 1 db JPG kép feltöltésével.)

A szakrálisépület-látogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a PAPAGENO Ars Sacra Fesztivál 2018 különszámában, a www.ars-sacra.hu oldalon és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.

Jelentkezésüket előre is köszönjük!

Ars Sacra Alapítvány
1014 Budapest, Tárnok u. 5.
Telefon: +36 1 214 0858
E-mail: ars-sacra@ars-sacra.hu
Honlap: www.ars-sacra.hu

A szerző legújabb cikkei:
Pályázati felhívás a Wéber Antal-díj 2019. évi adományozásáról
Piranesi-díj 2018
Pályázati felhívás „Az év belsőépítésze – 2017-18” díjra
Beruházás-lebonyolítói mesteriskola
Budapest 2000 után
Csatlakozz a Budapest100 önkéntes csapatához!
Átadták az Advance Tower első ütemét, a második már szerkezetkész
Az EGYHÁZ – 12. Szakrális Építész-Belsőépítész Konferencia
Pásztor Erika Katalinára emlékezünk
Steps Ahead
Megkezdte az Advance Tower második ütemét a Futureal-csoport
Falukép és illeszkedés a vidék népi építészetébenKérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: 64 (32 szavazatból)


Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások