képzés exkluzív

Ilyen még nem volt! Fotósuli építészeknek

November 14-én indul a a Canon-Metszet fotósuli


Csépé
Mitől lesz egy fotó professzionális? Milyen technikai feltételei vannak egy jól sikerült fotónak? Hogyan fotózzunk este, nappal, vagy éppen a makettot a műteremben? Milyen utómunkára van szükség? A MOME Fotográfia Tanszék és az Artifex Kiadó közös képzésén ezekre is választ kaphat. A kiscsoportos képzésre mostantól lehet jelentkezni.

Egyre több építész egyre több fotót készít és tesz közzé – akár közösségi oldalán, weboldalán – épületeiről. Nem mindenkinek és nem minden épületnél van módja professzionális épületfotóst alkalmazni, ezért gondolt arra a Metszet szerkesztősége, hogy a MOME Fotográfiai Tanszékének szakmai tudásával képzést szervez speciálisan építészek számára. Nyilván öt nap alatt senki sem lesz profi épületfotós, de garantáltan javulni fog a felvételeinek minősége.

A képzés fő előadója Oravecz István fotográfus, a MOME Fotográfia Tanszék egyetemi adjunktusa, műteremvezető. Egy-egy alkalommal előad Bujnovszky Tamás, valamint a Canon egy fotótechnikai szakértője, Gálné Herczeg Andrea illetve Csanády Pál, a Metszet főszerkesztője.

A képzés kiscsoportos (legfeljebb 16 fő), szerda esténként lesz, november 14-től kezdődően, négy alkalommal a MOME TWO új épületében, egy alkalom a MOME "Z" számítástechnikai laborjában. (A jelentkezésnek nem előfeltétele az építész diploma, hallgatókat, építészet iránt érdeklődőket is szívesen látunk, de a témája kizárólag az épületfotózás, ide értve a makettfotózást is.)

Részletes tematika, további részletek itt

 

A szerző legújabb cikkei:
Hogyan áll a Puskás Stadion építése?
A Nemzetközi Építészkongresszusra megjelent a Metszet idei első száma
A New York-i Diller Scofidio + Renfro nyerte az Új Közlekedési Múzeum pályázatát
Webinárium-legendárium: ami látszott, és ami nem
Mi az, hogy Okos építészet nyomás alatt?!
A Közlekedési Múzeum pályázatáról beszélt Vitézy Dávid eredményhirdetés előtt
Lesznek meglepetések az idei Nemzetközi Építészkongresszuson!
Ben van Berkelnek egyszerre két felhőkarcolója készült el Szingapúrban
'Én nem is gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz' – újra itt a webinárium
Fotósuli építészeknek: sikeres kezdeményezés volt
Átadták az Árpád parkolóházat: modern zöldtető alatt parkolhatnak a győriek
Noll Tamásék tervezhetik az új óriáskórházat Dél-Budán
Esztrichet csak pontosan, szépen – itt az irányelv!Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: 10 (5 szavazatból)


Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások