tervek Campona rekonstrukció

Élményközponttá alakul át a 20 éves Campona


Java | 2018. november 14.
     
A CPI Property Group az ingatlanszakma rangos nemzetközi eseményén, a cannes-i MAPIC szakkiállításon mutatja be budapesti, lengyelországi és cseh bevásárlóközpontjainak hasonló elveken alapuló nagyszabású átalakítási terveit, melyeknél a szabadidő célirányos, kellemes eltöltése hangsúlyos szerepet kap.

„Komoly energiákat fektettünk abba, hogy felmérjük és megértsük a vásárlók és a központ látogatóinak változatos igényeit és vágyait. Az átalakult, új Camponát a jövő korszerű bevásárlóközpontjának képzeljük el, emellett az első olyan inspiráló életmódközpontnak is, amely 21. századi körülményeket teremt egy családi kiruccanáshoz, ahol különböző korosztályok jelennek meg változatos igényekkel: itt vásárolhatnak is, és szabadidejüket lazítva, szórakozva, sportolva, kikapcsolódva, vagy épp étteremben ebédelve tölthetik el a családok” – mondta el Renata Kodadova, a Campona kereskedelmi vagyongazdálkodási részlegének vezetője.
A Campona átépítés során közel 60%-kal növelik a bérbe adható terület nagyságát, mely szerint a térséget a jelenlegi 41 000-ről 70 000 m2-re növelik. A terület majdnem 30 %-a szabadidős tevékenységeknek ad majd otthont, és 15 %-át éttermek, gasztronómiai egységek foglalhatják majd el. A fennmaradó 55 % ad majd helyet kereskedelmi tevékenységnek. Az átépítési tervek között szerepel a Campona új gasztronómiai része felett egy panoráma tetőterasz és egy 30 000 m2-es park is.

A Campona megújulási tervei mellett a brnói Královo Pole és a pilseni Olimpia bevásárlóközpontok hasonló jellegű bővítési terveit is bemutatja a CPI Property Group, a lengyelországi Elblag városában lévő Ogrody bevásárlóközpontban található éttermi terület teljes újjáépítési terveivel együtt.

Forrás: Realista.hu

A szerző legújabb cikkei:
Átlátszó templomfalak, állandóan változó fényjáték
Árapályerőmű sorozatgyártása indul
60 méter hosszú víz alatti üvegfalú alagút építéséről döntöttek a horvátok
Világszínvonalú versenyuszoda épül Zalaegerszegen
Nagyszabású egyetemi fejlesztés indul Debrecenben
Elérte legmagasabb pontját a Corvin Technology Park irodaház
Norvégia víz alatti autóutak építését teszteli
Lettország kulturális központjának óriásberuházását nyerte el a KÉSZ Csoport
Felülvizsgálják és újratervezik a debreceni intermodális csomópont beruházását
Hamarosan újra régi fényében ragyoghat a Pénzügyminisztérium a várban
Öt év múlva ilyen lehet Ferihegy
Liuzhou "erdőváros" épül Kínában a Stefano Boeri Architetti tervei alapján
Az autonóm építészet díjnyertes prototípusa a Monte Rosa menedékházKérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: 2 (1 szavazatból)


Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások