rendezvény képzés konferencia újratervezés redesign november árvíz katasztrófa újjáépítés

Késik a Kós Károly Egyesülés Újratervezés/Redesign konferenciája

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY IDŐPONTVÁLTOZÁSRÓL


szakos155 | 2011.10.24
Sajnálattal tudatják a szervezők, hogy előre nem látott okok miatt a konferencia tervezett időpontját kénytelenek elhalasztani. A tervezett új időpont 2012. február 10‐12 változatlan helyszínen.

"Ezen a héten tudtuk meg, hogy szponzoraink egy része csak a 2012‐es gazdasági évben tudja folyósítani a támogatását, mely összeg a teljes kiadásaink harmadrészét fedezné. Ebben a bizonytalanná vált anyagi helyzetben nem merjük vállalni, hogy a kieső forrást kizárólag a konferencia résztvevőire hárítsuk.
Másrészről szomorúan vettük tudomásul, hogy a jelen gazdasági helyzetben az egyetemi ifjúság számára a tervezett részvételi díj nem megfizethető. Ahhoz hogy őket is meg tudjuk szólítani új finanszírozási konstrukciót kell végiggondolnunk, mely kidolgozásához a rendelkezésre álló néhány nap már nem elegendő.
A konferencia megrendezése továbbra is szívügyünk. Erkölcsi kötelességünknek érezzük, hogy az összeállt páratlan előadásanyag minél szélesebb körben legyen ismert. A szakmai közönségből pedig éppen a diákságot, tehát a jövő szakembereit szeretnénk megismertetni az eddigi eredményekkel.
Az adott szavunkon túl a legfőbb állami támogatónkkal (NKA) kötött szerződésünk is kötelez a konferencia megrendezésére.
Megértésükre számítunk, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

A KKE Igazgatótanácsa nevében
Zsigmond László
A Kós Károly egyesülés igazgatója
Budapest, 2011.11.04."

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások