Élményközponttá alakul át a 20 éves Campona
Java 2018.11.14.
A CPI Property Group az ingatlanszakma rangos nemzetközi eseményén, a cannes-i MAPIC szakkiállításon mutatja be budapesti, lengyelországi és cseh bevásárlóközpontjainak hasonló elveken alapuló nagyszabású átalakítási terveit, melyeknél a szabadidő célirányos, kellemes eltöltése hangsúlyos szerepet kap.

„Komoly energiákat fektettünk abba, hogy felmérjük és megértsük a vásárlók és a központ látogatóinak változatos igényeit és vágyait. Az átalakult, új Camponát a jövő korszerű bevásárlóközpontjának képzeljük el, emellett az első olyan inspiráló életmódközpontnak is, amely 21. századi körülményeket teremt egy családi kiruccanáshoz, ahol különböző korosztályok jelennek meg változatos igényekkel: itt vásárolhatnak is, és szabadidejüket lazítva, szórakozva, sportolva, kikapcsolódva, vagy épp étteremben ebédelve tölthetik el a családok” – mondta el Renata Kodadova, a Campona kereskedelmi vagyongazdálkodási részlegének vezetője.
A Campona átépítés során közel 60%-kal növelik a bérbe adható terület nagyságát, mely szerint a térséget a jelenlegi 41 000-ről 70 000 m2-re növelik. A terület majdnem 30 %-a szabadidős tevékenységeknek ad majd otthont, és 15 %-át éttermek, gasztronómiai egységek foglalhatják majd el. A fennmaradó 55 % ad majd helyet kereskedelmi tevékenységnek. Az átépítési tervek között szerepel a Campona új gasztronómiai része felett egy panoráma tetőterasz és egy 30 000 m2-es park is.

A Campona megújulási tervei mellett a brnói Královo Pole és a pilseni Olimpia bevásárlóközpontok hasonló jellegű bővítési terveit is bemutatja a CPI Property Group, a lengyelországi Elblag városában lévő Ogrody bevásárlóközpontban található éttermi terület teljes újjáépítési terveivel együtt.

Forrás: Realista.hu

Címkék: Campona, rekonstrukció