Hamarosan nyit hazánk elképesztő luxust kínáló szállodája
donkanyar 2012.07.30.
A Cascade Resort and Spa nevet fogja viselni Demjén legújabb szállodája, ahol nemcsak kisebb konferenciák lesznek rendezhetők, de a termálvölgy életérzésének kiteljesítéseként egy luxusszínvonalú, négycsillagos wellnesshotel is várja majd a vendégeket.

Demjéni Gyógyvizek Völgyében a négycsillagos, 50 szobás és három, legmodernebb technikával felszerelt konferencia-, meeting és rendezvényteremmel rendelkező szálloda építkezését alig több mint 1 éve kezdte el a Konstrukció Invest Kft. – olvasható a demjengyogytermal.hu-n. 2012 szeptemberében már igénybe is vehetjük a komplexum szolgáltatásait, hiszen Egertől mintegy 12 km-re, a festői szépségű környezetben, Demjénben ekkor meg is nyitja kapuit a magas színvonalat képviselő Conference és Wellness Hotel. A négycsillagos szálloda építését egyébként alig egy évvel ezelőtt kezdték meg a Demjéni Gyógyvizek Völgyében.

A komplexum szállodája, a Hotel Cascade egyedülálló módon ötvözi a gyógy-, wellness-, pihenő- és konferenciaszállodák sajátosságait: 50 kényelmesen berendezett szobával, 3 modern technológiával felszerelt konferencia- és meetingteremmel, saját wellnessrészleggel rendelkezik, és a gyógyfürdő közelsége miatt különböző gyógyszolgáltatásokat is igénybe vehetnek az idelátogató vendégek – tudatta a turizmusonline.hu. A fürdőtől mindössze 300 méterre épülő szállodában egyébként a luxus jegyében olyan apróságokra figyeltek oda, mint az a vízesés, amely például a hallt díszíti, s melynek falairól folyamatosan fog csobogni a víz, de a szállodában természetesen arra is odafigyeltek, hogy a felhasznált anyagok a természetközeliséget hangsúlyozzák: épp ezért fa- és riolittufa burkolatokat használtak.

A konferenciák, céges tréningek, igazgatósági ülések számára kínál ideális körülményeket a resort három, különböző méretű konferenciaterme: a legnagyobb kétszáz főt képes befogadni, míg a kisebb terem ugyan nem lesz ekkora befogadóképességű, de egyedisége, hogy rendelkezik majd egy hozzákapcsolódó 50 személyes fedett terasszal. Ezen kívül a tálható lesz még itt egy 20 fős tárgyaló, valamint két, pazar kilátással rendelkező businesslakosztály is. Az utóbbi két lakosztály egyébként kiskonyhával, infraszaunával és jakuzzival lesz felszerelve, s kialakításukból adódóan 11 főig ún. boardmeetingek megtartására is alkalmasak lesznek.

A kulináris élvezetekről gourmet étterem, bortrezor és grillbár gondoskodik majd. A demjéni víz gyógyító erejére alapozó Medical Spa részlegben pedig bárki testi-lelki megnyugvást talál. A vizes élményre vágyóknak persze sokkal több lehetőségük lesz: minden nap hajnali 2 óráig tart majd ugyanis nyitva az a fürdő és aquapark, ahol a gyógy- és élménymedencék mellett gumikarikás rafting és kamikaze, valamint osztottpályás csúszda és külön ugrómedence várja őket.

A szálló megnyitásával nem ér véget a Cascade Resort fejlesztése, ugyanis az építtetők terveznek egy második ütemet is: ekkor a hotelt további 38 szobával és egy nagyobb wellnessrészleggel bővítik, a fürdőkoplexum pedig egyedülálló barlangfürdővel gazdagodik előreláthatólag a jövő év végére – írta a turizmusonline.hu.

Címkék: beruházás, Cascade Resort and Spa, építkezés, gyógyfürdő, hotel, luxushotel, wellness