II. Építésügyi Műszaki Irányelv konferencia
vsandor 2018.10.03.
Október 11-én rendezik meg a II. Építésügyi Műszaki Irányelv konferenciát, ahol a résztvevők az irányelvtervezetek megismerése mellett megoszthatják észrevételeiket, véleményüket a témában.

Az ÉMI Nonprofit Kft. szakmai konferencia-sorozatot indított a 2018. évben azzal a céllal, hogy a szakmai közvélemény minél szélesebb körével ismertesse meg az építésügyi műszaki irányelvtervezeteket és minél többen kifejthessék véleményüket, gondolataikat a témában.

A szakmagyakorlók munkájának segítésére a kormány nevesítette az építésügyi műszaki irányelvek intézményét, létrehozta az Építésügyi Műszaki Szabályozási Bizottságot (ÉMSZB), melynek feladata az építésügyi műszaki irányelvek kidolgozása és elfogadása.

Az ÉMSZB szakmai előkészítő és koordináló feladatait az ÉMI Nonprofit Kft. látja el, melynek keretében az ÉMI már több mint negyven építésügyi műszaki irányelvtervezetet készített elő, további tíz irányelvtervezet előkészítése folyamatban van. Alapvető cél, hogy az építésügyi műszaki irányelvek készítése minél nagyobb szakmai nyilvánosság bevonásával történjen.

A rendezvénysorozat első konferenciáját 2018. június 13-án tartották Szentendrén.

A második konferencia 2018. október 11-én kerül megrendezésre az ÉMI szentendrei Tudásközpontjában, melyre várnak minden szakmai érdeklődőt!

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött!

Jelentkezni 2018. október 8. 18.00 óráig lehet itt.

Időpont: 2018. október 11. csütörtök
> regisztráció: 08:30-tól
> tervezett befejezés: 15:00
> Helyszín: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. - Szentendre, Dózsa György út 26. A épület 2. emelet konferenciaterem
> Megközelítés: gépjárművel, a H5-ös HÉV-vel, illetve Volán busszal;
> Parkolás: az ÉMI területén, kijelölt parkolóban ingyenes parkolásra van lehetőség.

További részletek: emi.hu
Részletes program itt.

Címkék: ÉMI, építésügyi, irányelv, konferencia