Online, kreditpontos képzések a veszélyhelyzetre, otthonról
Ware-Nagy Orsolya 2020.11.23.

A járványhelyzetre való tekintettel szünetelnek a Magyar Építész Kamara kontakt órás kötelező továbbképzései. Sajnos konferencia-részvételre, helyszíni előadások hallgatására idén már biztosan nem, leghamarabb talán jövő tavasszal lesz mód, addig is az internet adta online jelenlétet kihasználva gyűjthetjük a kreditpontjainkat. 

Megkeresésünkre Szendrei Zsolt, az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a helyszíni továbbképzések valóban szünetelnek, azonban online webinárium formában továbbra is tartanak képzéseket, amelyekkel a kötelező kreditpontok teljesíthetőek. 

Az Artifex Kiadó Kft. kötelező továbbképzéseket nem, de a szabadon választható kreditpontok megszerzésére alkalmas online képzések széles körét kínálja az érdeklődőknek. Érdemes körülnézni webshopunkban, ahol különböző témájú képzések közül válogathatnak az érdeklődők. 

A Konferenciák menüpontban jelenleg két konferenciánk online eléhetősége található:

  • a 2020. november 24-ei X. Épületszerkezeti konferencia webináriumát élőben közvetítjük, majd pedig egy héten keresztül még felvételről megtekinthető és kreditpontért elvégezhető. A megválaszolandó kérdések az élő közvetítés (videó) ablaka alatt lesznek feltüntetve, a képzést akkor tekintjük teljesítettnek, ha minden kérdésre helyes válasz érkezik (többször is lehet próbálkozni). 
  • az idei őszi vándorkonferenciánk, a Per- és engedélymentes építés 2020 – Műszaki és jogi hibák nélkül című előadássorozat is kényszerűen az online térbe költözött át, a korábban, helyszínen rögzített hangfelvételek és az előadók által rendelkezésre bocsátott vetítések felhasználásával készítettük el az online változatot, amely 2021. december 31-éig elérhető, és kreditpontért elvégezhető lesz, ehhez a megadott tananyagokat kell megtekinteni, és 10-10 tesztkérdésre válaszolni.

Az Online képzések menüpontban többnyire korábbi konferenciáink anyagából készült képzések találhatóak, illetve néhány képzés kifejezetten az online hozzáféréshez készült. Ezek általában két kreditpontosak, kreditpontokért 20-20 tesztkérdést kell megválaszolni, a sikeres teljesítéshez tesztsoronként maximum 2 hibás választ fogadunk el (többször is lehet próbálkozni). 

Képzéseink teljes egészükben otthonról elvégezhetőek, ezért ideálisak az előttünk álló hetekre vagy hónapokra. 

Bővebb információ az Artifex Kiadó webshopjában

Címkék: