Pályázati felhívás
színkép 2020.06.13.

Meghirdették a 2020. évi Építőipari Nívódíjat és a MÉK által alapított Sándy Gyula-díjat. Kategóriák: többlakásos lakóépület, középület, ipari és energetikai építmény, mezőgazdasági építmény, műemlék-helyreállítás, építmény-rehabilitáció, közlekedési létesítmény, komplex infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény.

A pályázatot kiíró szakmai szervezetek: az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület mint alapítók, és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata és az MTF Közmű-technológiákért Egyesület.

Beadási határidő: 2020. szeptember 11. péntek 16.00 óra.

Több kategóriába lehet pályázni: többlakásos lakóépület, középület (irodaépület, kereskedelmi és vendéglátó építmény, sport- és szabadidős építmény, egészségügyi és egyéb építmény), ipari és energetikai építmény, mezőgazdasági építmény, műemlék-helyreállítás, építményrehabilitáció, közlekedési létesítmény, komplex infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény.

A COVID-19 vírus okozta járvány miatt előállt veszélyhelyzetre tekintettel a pályázat lebonyolítása során figyelembe vesszük a korlátozó rendelkezéseket és szükség szerint alkalmazzuk az elektronikus technikai eszközöket és telekomunikációs megoldásokat.

Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány honlapján a „Nívódíjról” rovatban
Telefonon: 06-30-525-1300
E-mail: mesterdij@mesterdij.hu

Forrás: Magyar Építész Kamara

Címkék: Építőipari Nívódíj, Sándy Gyula díj, MÉK, Építőipari Mesterdíj Alapítvány, Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, Építéstudományi Egyesület, Közlekedéstudományi Egyesület, Magyar Építész Kamara, Magyar Építőművészek Szövetsége, Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata