Új trendek, innovatív anyagok és módszerek a belsőépítészetben
pestimonika 2014.03.04.
A MÉK Belsőépítész tagozata március 13-án 13-18 óráig konferenciát rendez a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán.

A konferencia célja az értékes szakmai tartalom mellett, hogy a szakmabeliek ugyan egy ilyen kis időre, de találkozhassanak.
Egyúttal a "BKF Környezetkultúra szak”, mint házigazda is bemutatkozik. Ez napjainkban az országban egyedülálló képzési helye a belsőépítészeti oktatásnak, ugyanis jelenleg nincs más, a teljes képzési palettát felvonultató, BA és MA képzést is akkreditált oktatási hely. Az oktatás mai elképzeléseit is bemutatják egy előadással és egy kiállítás megrendezésével.

A konferencia programja:
Termékismertető előadások különböző cégek részvételével:
1. Szőnyegek: gyártástechnológiák (buklé, velúr, tűzött, tűfilc tulajdonságai) ismertetése
2. Festékek összetétele, és az ebből következő műszaki-fizikai paraméterek.
3. Modern irodai modul szőnyegekkel szembeni követelmények: akusztika, hosszú élettartalom, bakteriális védelem, szennytaszító bevonat, milyen paraméterek összessége határozza meg a szőnyegpadló minőségét.
4. Folyékony, kerámia bázisú hőszigetelő bevonat
5. Innovatív anyagok az Y generáció tereiben. A work-life egyensúly biztosításának belsőépítészeti eszközei. A 3. tér definíciója, tervezése, működtetése. Kollaborációs terek! A Break out bútorok új generációja

Az előadások időtartama: kb. 20 perc

Címkék: belsőépítész konferencia, BKF, MÉK