Újabb országos tervpályázaton nyert díjat a Minusplus terve
Pályázati tervük sikere az irodai munkakörnyezetek változásait vizsgáló több éves kutatómunka eredménye
bubla.agnes 2017.03.16.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság mérőlabor és szerverközpont épületére kiírt országos tervpályázaton nyert II. helyezéssel sikerült megismételni a tavalyi év pályázati sikereit, a MOME Campus és a Semmelweis Egyetem épületeinek tervpályázatain nyert díjakat.

Pályázati tervük sikere az irodai munkakörnyezetek változásait vizsgáló több éves kutatómunka eredményeit igazolta vissza. Olyan épületet terveztek, amely a tervezési programban foglalt mérésügyi és informatikai funkciójú helyiségcsoportok kiemelkedően magas technológiai igényeit is képes kielégíteni, de mindeközben az épületben dolgozók számára is átlátható, átjárható, közösségre és együttműködésre hangolt, korszerű munkakörnyezetet hoz létre.

Az épület terei zártak és funkcionálisan elrendezettek, ahol a technológiai igények ezt megkövetelik, de a hagyományos munkahelyi környezetekben nyitottsággal fogadják be és szolgálják ki a bennük dolgozókat.

Céljuk volt, hogy az új épület a meglévő irodaházzal szintézisbe kerüljön és általa a meglévő épület is olyan új terekkel gazdagodjon, melyek képesek választ adni a munkakörnyezetek kortárs kihívásaira.

Forrás: Minusplus

Címkék: 2. díj, építészeti tervpályázat, irodaház, irodai munkakörnyezetek változása, koncepció, kortárs építészet, kutatómunka, Minusplus, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság mérőlabor és szerverközpont, országos tervpályázat