Regisztráció - ÖkoLOGIKUS 2012
MÉK: 2,5 pont (2012/22); MMK: 1,5 pont (7/2012/0007)
Részvételi díj:
előzetes regisztráció és fizetés esetén: 3.150 Ft + ÁFA (4.000,-)
helyszíni készpénzes fizetés esetén: 3.937 Ft + ÁFA (5.000,-)

Figyelem! Visszatérítés! Minden résztvevőnek bruttó 2000 forintot írunk jóvá a tervlap.hu rendszerében. (A visszatérítés csak a teljes napon résztvevőknek jár!) Az összeg felhasználható a tervlap.hu-n meghirdetett rendezvények részvételi díjaira, szaklap- és szakkiadvány-előfizetésekre stb.!
Ezen felül minden résztvevő féléves előfizetést kap a Metszet folyóirat 2012/4-5-6 számára (bruttó 2.450,- ft értékben)!

A HuGBC (a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete) és a Metszet kiadója, az Artifex Kiadó a Bramac Kft. és a Baumit Kft. kezdeményezésére, az URSA Magyarország, a Schiedel Kéménygyár Kft., a Xella Magyarország Kft, a Velux Magyarország Kft, és a Tech-Data együttműködésével folytatja a tavaly indított konferenciasorozatot.
Az előadássorozat idei újdonsága, hogy a konferencia előkészítése során konkrét terveket és elemzéseket készítünk, és ezek eredményét tárjuk a résztvevők elé. Célunk, hogy a gyakorlatban használható, és a magyarországi körülményeknek megfelelő, komplett műszaki megoldást tudjunk vázolni.

A gyártó cégek részéről a korszerű, energiahatékony termékek és a tudás már rendelkezésre állnak, ezeknek a termékelőnyöknek a hatékony, rendszerbe foglalt ökologikus alkalmazásának bemutatására készül a mintaterv.

Az előkészítés során több változatban, csomóponti szintig kidolgoznak szakértőink műszaki ajánlást, az egyes technológiai, anyaggyártói újdonságokat megoldásokká csiszolva össze. Reményünk szerint a nap végére a résztvevők képesek lesznek aktívházat tervezni a vázolt ökologikus megoldások alkalmazásával.

A koncepció része, hogy a résztvevők a konferenciát követően elektronikusan hozzáférnek a Mintaterv file-jaihoz.


A részvételi díj étkezési szolgáltatást is tartalmaz.

Jelentkezés
Van jelszavam és felhasználónevem, ezen a honlapon (tervlap.hu) már regisztráltam!
Jelszó emlékeztetőt kérek! (Nem tudom, hogy regisztráltam-e, vagy nem emlékszem a jelszóra, felhasználónévre.)
Még nincs felhasználónevem és jelszavam a tervlap.hu-n, most szeretnék regisztrálni.

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások