takacshajos | 2017. szeptember 11.
     
Budapest egyedülálló természeti, táji helyzetével harmóniában lévő épített örökség fenntartása és értékalapú fejlesztése érdekében Budapest támogatásával a BÉK nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Építészeti Nívódíja 2017 elnyerésére.

A pályázat célja, hogy elősegítse az új értékek teremtését, a hagyományos értékek megőrzését, valamint az építészeti és környezeti kultúra fejlődését. A pályázat kiemelt feladata, hogy elismerje és megismertesse a városképet formáló építészeti alkotásokat, bemutassa az igényesen megtervezett és létrejött alkotásokban résztvevők példaértékű együttműködését a további magas színvonalú, innovatív beruházások ösztönzése érdekében. Cél, hogy a Budapest Építészeti Nívódíja 2017 odaítélésével a legkiemelkedőbb alkotások megkapják a megérdemelt figyelmet és nyilvánosságot.

Pályázati határidő: 2017. szeptember 20. (szerda) 12 óra

A részletes kiírás és mellékletei letölthetők a pályázat hivatalos weboldaláról, az ott megjelölt regisztrációt követően.

A szerző legújabb cikkei:
Kulturális Örökség Napjai
Kertörökségünk
Román András Műemlékvédelmi Nyári Egyetem 2011. június 30-július 6.
Műemléki Világnap április 18-án hétfőn a Millenáris Teátrumban
Feneketlen a múltnak kútja című kiállítás nyílik március 10-én
Kulturális Örökség Napjai: szeptember 17-18.
Jótékonysági bál a balsorsú műemlékek javáraKérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: -2 (1 szavazatból)