Az összes találat erre: „ Budapest ONE“ (10)
Elkezdődött Buda legnagyobb bevásárlóközpontjának építése
Elindult a bruttó 155 000 négyzetméteres Etele Plaza építése a Kelenföldi pályaudvar mellett. A Futureal-csoport legújabb kereskedelmi fejlesztése a főváros harmadik legnagyobb bérbe adható területtel rendelkező bevásárló- és szórakoztatóközpontja, egyben a budai oldal legnagyobb plázája lesz.
Megkezdte az Advance Tower második ütemét a Futureal-csoport
A Váci úti irodafolyosón megvalósuló épületegyüttes a második fázisban 8000 négyzetméter bérbe adható területtel bővül. A WELL Building Platina előminősítésű irodakomplexum új ütemét várhatóan 2019 második felében adják át.
A Futureal három projektje a Well minősítési rendszernek megfelelő első európai példák
A Futureal három hazai projektje Európában elsőként egyszerre szerezte meg a WELL Building Platina előminősítést. Az Advance Towert, a Corvin 5 és a Budapest One irodaparkot a dolgozók egészségi állapotára és hangulatára pozitív hatást gyakorló szempontok szerint tervezték és üzemeltetik majd.
A Corvin 5 irodaház lett az első hazai WELL-előminősített épület
Magyarországon első, Európában pedig második épületként kapta meg a nemzetközi WELL Building platina előminősítését a Corvin 5 irodaház első üteme. A jövő év végére elkészülő, 90 milliós komplexum a legmodernebb, környezetbarát technológiai megoldásokkal, a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitívan ható megoldásokkal épül.
Növekszik a befektetők bizalma Magyarországon
Tovább növekszik a befektetői bizalom címmel szerepel Magyarország az Expo Real központi programjában, Európa legnagyobb ingatlanos kiállításán. A közép-kelet-európai országok közül a magyarországi befektetési piacot jellemezi a legdinamikusabb bővülés.
"Az Év Irodája 2016" győztesei
Az iroda.hu cégcsoport hagyományosan, immár hatodik alkalommal, 2017 február 2-án rendezte meg az Év Irodája győzteseinek ünnepélyes Díjátadó Gáláját a Várkert Bazárban.
Új bevásárlóközpont épül Budapesten: Nesze neked plázastop?
A Futureal csoport hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdik az újbudai Etele Plaza kivitelezését. Ezzel a 2013-ban átadott Árkád2 után újabb bevásárlóközpont épül Magyarországon. Az átadás tervezett ideje 2019 vége.
Hipermodern épületek megvalósításával teljesedik ki Budapest világvárosi arculata
Az elmúlt években sok érdekes, ultramodern terv készült a tervezők asztalán, melyek mára a megvalósulás stádiumába léptek. A főváros kiemelt pontjain épülnek, s valamennyien karakterében rengetik meg Budapest építészeti szövetét.
52,5 milliárdból futurisztikus épületkomplexum épül Kelenföldön
Az M4 metróvonal kelenföldi végállomásánál épül meg a Budapest One épületkomplexum. A Futureal csoport 170 millió eurós (52,5 milliárd forint) beruházása során 70 ezer négyzetméteres irodapark épül.Az első ütem munkálatai várhatóan 2015 első negyedévében kezdődnek, a befejezés pedig 2017 első negyedévére várható.
Épülethullám készül Őrmezőn?
Minden jel arra mutat, hogy nem épül felhőkarcoló a 4-es metró kelenföldi végállomása mellett. A portfolio.hu értesülései szerint a Mérték Építészeti Stúdió helyette egy hullámzó épületfolyam tervein dolgozik.
Vissza