Az összes találat erre: „ Bulgária“ (5)
Kelet- és Délkelet-Európa Építési Piaca
Az EECFA (Eastern European Construction Forecasting Association) 2018. decemberében adta ki Bulgária, Horvátország, Románia, Szerbia, Szlovénia, Oroszország, Törökország és Ukrajna építési piacára vonatkozó legfrissebb előrejelzéseit.
A szocializmus utópiái Berlinben
Mi köti össze Bulgária kommunista emlékműveit, a rigai Vörös Lövészek múzeumát, a berlini Alexanderplatzot és a nyíregyházi művelődési házat? Választ adhat erre egy kétnapos építészeti eseménysorozat a berlini Collegium Hungaricumban.
A Parlament mellett a Nemzeti Színház is Európa legszebbjei között
A Parlament és a Nemzeti Színház képviseli hazánkat abban a videó-összeállításban, amely Európa sokszínű építészetét próbálja bemutatni. A videó a sokszínűséget mutatja, hogy olyan épületek is szerepelnek az összeállításban, mint a nemrég épült londoni The Shard, vagy épp a XVI. században épült portugál Belém-torony.
Bulgária: építési piaci kilátások 2014-ig
2012-ben az építőipar hatalmas csökkenése Bulgáriában megállni látszik: a fejlesztők új piaci réseket keresnek a jelenlegi gazdasági helyzetben.
A bolgár építési piac kilátásai 2013-ig
Bulgária GDP-je 2011-ben előreláthatólag 2-2.5%-kal nőtt, bár a gazdaság egészével összehasonlítva, a bolgár építőipar újjáéledése még várat magára.
Vissza

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások