Az összes találat erre: „ Etele“ (16)
"Okospláza" épül Budapesten
A Futureal-csoport 150 millió euró (mintegy 48 milliárd forint) értékű hitelszerződést kötött az UniCredit és az Erste alkotta konzorciummal, a két bankcsoport egyenlő arányban, tízéves futamidőre nyújt hitelt a budapesti Etele Plaza fejlesztéséhez.
30 év után nevet és arculatot váltott a fenntartható építészet vezető hazai cégcsoportja
Új néven és megújult arculattal folytatja munkáját 30 év működés után a fenntartható építészeti megoldásairól ismert hazai cégcsoport. A Mérték Group Zrt. ezentúl Paulinyi-Reith & Partners Zrt. néven működik tovább, felvéve az immár 10 éve a cég fő tulajdonosaiként és vezetőiként működő építészpáros, Dr. Paulinyi Gergely és Dr. Reith András nevét.
Elkezdődött Buda legnagyobb bevásárlóközpontjának építése
Elindult a bruttó 155 000 négyzetméteres Etele Plaza építése a Kelenföldi pályaudvar mellett. A Futureal-csoport legújabb kereskedelmi fejlesztése a főváros harmadik legnagyobb bérbe adható területtel rendelkező bevásárló- és szórakoztatóközpontja, egyben a budai oldal legnagyobb plázája lesz.
Áttekintés: Budai fejlesztések 2017-2018-ban
2017-ben több műemlék-rekonstrukció fejeződött be, például a kívül-belül megújult régi zugligeti villamos-végállomás. A II. kerületben a Klebelsberg-kastély felújításának végére is pont került, sikerült korhűen, az egykori tulajdonoshoz méltó módon megvalósítani. A lista pedig tovább folytatódik.
Eldőlt! Az Etele térig 8,6 milliárdból épül meg az 1-es villamos pályája
Ha minden jól megy, 2019-ben már utazhatunk is rajta a meghosszabbított 1-es villamoson, amely így az Etele térig fog közlekedni. 8,6 milliárd forintból hosszabbítják meg a vonalat.
Növekszik a befektetők bizalma Magyarországon
Tovább növekszik a befektetői bizalom címmel szerepel Magyarország az Expo Real központi programjában, Európa legnagyobb ingatlanos kiállításán. A közép-kelet-európai országok közül a magyarországi befektetési piacot jellemezi a legdinamikusabb bővülés.
Új bevásárlóközpont épül Budapesten: Nesze neked plázastop?
A Futureal csoport hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdik az újbudai Etele Plaza kivitelezését. Ezzel a 2013-ban átadott Árkád2 után újabb bevásárlóközpont épül Magyarországon. Az átadás tervezett ideje 2019 vége.
Szuperkórház helyett sportcsarnokot kap Kelenföld?
Lehet, hogy nem is szuperkórház, hanem sportcsarnok épül Kelenföldön - értesült a Magyar Idők. A kórház számára alkalmas újbudai ingatlanokra ugyanis sokan igényt tartanak,s bizony a lehetséges beruházások között sportlétesítmény is szerepel.
Hamarosan káosz lesz Újbudán egy beruházás miatt
Valamennyi szakhatósági engedély birtokában vág bele a BKK az 1-es villamos újbudai szakaszának továbbépítésébe. A fejlesztés része lesz több közpark megújítása is. Előre láthatóan 13 hónapig tart majd az építkezés.
Napirenden az Aquincum Központ építése
A Fővárosi Közgyűlés a héten tárgyalja az új Aquincum Központ beruházásának ügyét, mely 2012-ben már napirenden volt, sőt az eredeti elképzelés szerint a projektet 2016-ban adták volna át. Az irodaházból és bevásárlóközpontból álló együttes építése mind a mai napig nem kezdődött el, s az sem dőlt el, melyik terv valósuljon meg. Döntés várható!
Hipermodern épületek megvalósításával teljesedik ki Budapest világvárosi arculata
Az elmúlt években sok érdekes, ultramodern terv készült a tervezők asztalán, melyek mára a megvalósulás stádiumába léptek. A főváros kiemelt pontjain épülnek, s valamennyien karakterében rengetik meg Budapest építészeti szövetét.
Olimpia után visszabontanák a 120 milliárdos stadiont
Harmincnyolc versenyhelyszínnel számol a budapesti olimpia hatástanulmánya, közülük ma mindössze öt alkalmas az ötkarikás viadalok befogadására. A versenyek után visszabontanák a 120 milliárdos stadiont.
Fény derült a négyes metró valódi terveire!!!
Sok-sok év után elkészült a négyes metró I. szakasza. Az első nem hivatalos próbajáraton a beavatottak megtudhatták a látszólag indokolatlanul hosszú kivitelezési idő okát. Az eset világszenzáció gyanús...
Budapest Gate néven új világ épül Őrmezőn
Őrmezőn Budapest Gate néven – a hamarosan épülő legnagyobb multimoduláris közlekedési központ épülete mellett a PPP (Public-Private Partnership) beruházás keretében – 100 ezer nm-es irodapark fejlesztésébe kezdett a Futureal befektetői csoport az osztrák Akron csoporttal közösen. Már csak két építésziroda van versenyben.
Etele tér fejlesztése
Várostervezés-projekttervezés - módszertani pódiumbeszélgetés az Etele tér átépítése kapcsán
Etele téri Intermodális Csomópont
Intermodális Központ, Szolgáltató és Kereskedelmi Központ épül az Etele téren, a Kelenföldi pályaudvar mellett.
Vissza