Az összes találat erre: „ Füleky Zsolt“ (9)
Keletiek Nyugaton – nyugatiak Keleten: Építészkongresszus 2019
A 16. Nemzetközi Építészkongresszust 2019. március 8-án az NKE nagy sportcsarnokában, a Ludovika Arénában tartották, „Keletiek Nyugaton – nyugatiak Keleten” témakörben. A kongresszust a Metszet folyóirat kiadója, az Artifex Kiadó rendezte a MÉSZ támogatásával. Csanády Pál főszerkesztő üdvözölte a több mint 800 résztvevőt.
Megújul az ÉTDR
Megújul az ÉTDR ügyféloldali felülete, könnyebbé válik az építéshatósági ügyintézés – jelentette be Füleky Zsolt építészeti és építésügyi helyettes államtitkár a Construma építőipari kiállításon, 2017. április 6-án. Az eddigi tárhely helyett piszkozat, új logó, drag and drop feltöltés, címkézés.
Egykapus ügyintézés az építésügyben
Átalakult az e-epites.hu weboldal. Az építtetők, tervezők, kivitelezők és az építésügyi hatóságok számára nélkülözhetetlen portálon minden építésügyi alkalmazás egyetlen belépéssel elérhetővé válik, megteremtve ezzel az egykapus ügyintézés lehetőségét – jelentette be Füleky Zsolt Miskolcon, a regionális építész kamarai rendezvényen.
Hoppá! Elkészült a Nemzeti építészetpolitika!
Évtizedek óta szorgalmazta a szakma, nemzetközi konferenciákat hívtak össze, kamarai verziók készültek... És most íme, a Miniszterelnökség elkészült a Nemzeti Építészetpolitikával. Mi van benne? Ki írta? Lehet, hogy Ön is benne van!
Tudomásulvételi eljárás, új főépítészi szerepkör, mintaterv - hogyan lesz ez?
A Metszet 2015/5 számában megjelenő interjúban először fejti ki a Miniszterelnökség, hogyan is képzeli az építésügy jövőjét, hogyan változik a kis lakóépületek engedélyezése, az építészek szerepe és felelőssége, a főépítészek szerepköre, a kötelező díjszabás és még sok minden...
60 milliós ötletpályázatot írtak ki a Kossuth téri volt MTESZ-székház átépítésére
Az ötletpályázat kiírásakor a legfontosabb szempont az volt, hogy a nemzetközi szinten legelismertebb építészirodáknak és a magyar építészhallgatóknak egyaránt legyen lehetőségük pályázni - ismertette Füleky Zsolt, a Miniszterelnökség építészeti és építésügyi helyettes államtitkára, a bírálóbizottság elnöke.
Füleky Zsolt a Bács-Kiskun Megyei építésznapon
Dr. Zombor Gábor államtitkár (volt kecskeméti polgármester) kapta a Bács-Kiskun Építészetéért Díjat, Albrecht László, Horváth Szilárd és Vinczellér Zsolt az "Év Háza Bács-Kiskun Megyében 2014" díjat. Az ünnepségen röviden Füleky Zsolt helyettes államtitkár is felszólalt.
Az Icomos elnöke is Magyarországra látogat az örökségvédelem segítésére
Szeptember 25-26-án Balatonfüreden gyűlik össze az örökségvédelmi szakma színe-java, hogy a szakma jövőjéről tanácskozzon. A konferencián előad többek között Gustavo Araoz, az Icomos elnöke, Boguslaw Szmygin az Icomos Akadémia elnöke, L. Simon László államtitkár, Füleky Zsolt h. államtitkár, Mezős Tamás, Ráday Mihály, Entz Géza, Márfi Gyula érsek.
Építésügy helyett építészet, Szaló helyett Füleky
A miniszterelnök június 25-i hatállyal Füleky Zsoltot nevezte ki az építészetért felelős helyettes államtitkárnak. Az építészet ezzel a miniszterelnökség stratégiai államtitkárságához került, amit dr. Sonkodi Balázs vezet.
Vissza

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások