Az összes találat erre: „ Kelenföld“ (12)
Elkezdődött Buda legnagyobb bevásárlóközpontjának építése
Elindult a bruttó 155 000 négyzetméteres Etele Plaza építése a Kelenföldi pályaudvar mellett. A Futureal-csoport legújabb kereskedelmi fejlesztése a főváros harmadik legnagyobb bérbe adható területtel rendelkező bevásárló- és szórakoztatóközpontja, egyben a budai oldal legnagyobb plázája lesz.
Noll Tamás tervezi a kelenföldi szuperkórházat
A kormány döntött arról, hogy a Kelenföldi pályaudvar közelében építi meg a dél-budai egészségügyi centrumot – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Szuperkórház helyett sportcsarnokot kap Kelenföld?
Lehet, hogy nem is szuperkórház, hanem sportcsarnok épül Kelenföldön - értesült a Magyar Idők. A kórház számára alkalmas újbudai ingatlanokra ugyanis sokan igényt tartanak,s bizony a lehetséges beruházások között sportlétesítmény is szerepel.
Lebonthatják a Déli pályaudvart, de mi lesz helyette?
Nemsokára megszűnhet a budapesti Déli pályaudvar, lebonthatják – értesült a Magyar Hírlap kormányközeli forrásokból.
52,5 milliárdból futurisztikus épületkomplexum épül Kelenföldön
Az M4 metróvonal kelenföldi végállomásánál épül meg a Budapest One épületkomplexum. A Futureal csoport 170 millió eurós (52,5 milliárd forint) beruházása során 70 ezer négyzetméteres irodapark épül.Az első ütem munkálatai várhatóan 2015 első negyedévében kezdődnek, a befejezés pedig 2017 első negyedévére várható.
Épülethullám készül Őrmezőn?
Minden jel arra mutat, hogy nem épül felhőkarcoló a 4-es metró kelenföldi végállomása mellett. A portfolio.hu értesülései szerint a Mérték Építészeti Stúdió helyette egy hullámzó épületfolyam tervein dolgozik.
A "Millenáris 2" épül a 11. kerületben
A Kelenföldi lakótelep körül még ma is sok a szép nagy zöld felület, amire méltán büszkék az itt lakók. A 11. kerület Önkormányzat vezetősége a mai igényeknek megfelelően újabb funkciókkal, egységes terv alapján új világot valósít meg a Tétényi út és a Bártfai utca által határolt impozáns 60 000 négyzetméter alapterületű Bikás parkban.
Íme, az őrmezei metróberuházához kapcsolódó látványtervek!
A Fővárosi Önkormányzat, a BKK és a BKV DBR Metró Projekt Igazgatóság kiemelt fontosságú közös projektje újabb mérföldkőhöz érkezett: 2013. április 8-án eredményt hirdett az M4-es metró Kelenföldi pályaudvar állomáshoz kapcsolódó, őrmező oldali felszínrendezésre és terminál jellegű autóbusz-pályaudvar létesítésére kiírt építészeti tervpályázati
Őrmezei metrókijárat tervpályázat
A BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóságának két szakaszos, meghívásos tervpályázata: Tervszolgáltatás megrendelésére irányuló, meghívásos tervpályázat intermodális csomóponthoz kapcsolódó létesítmények tervezésére a budapesti 4-es metró kelenföldi végállomásának őrmezei kijáratánál
Etele téri Intermodális Csomópont
Intermodális Központ, Szolgáltató és Kereskedelmi Központ épül az Etele téren, a Kelenföldi pályaudvar mellett.
Budapest Új Dimenziói - közlekedési fejlesztéseket is bejelentettek
A Heti Válasz konferenciáján talán a legérdekesebb konkrétum Vitézy Dávid BKK-vezérigazgató bejelentése volt, hogy a 2014-től kezdődő EU-fejlesztési periódusban milyen fejlesztéseket terveznek.
Két év szünet után 173 új műemlék
Műemlék lett többek között Budapesten a Kelenföldi pályaudvar és a János Kórház, műemléki jelentőségű területté nyilvánították a Wekerletelepet.
Vissza