Az összes találat erre: „ Kisfaludy“ (6)
Pécs építészeti arculatának kortárs formálói II.
Pécs, János u.13. alatti épület bővítése
Pécs építészeti arculatának kortárs formálói I.
A fiatal, helyi építész Faitig Attila okleveles építésztervező művész, Faitig Építész-Stúdió Bt. vezetője.
Teljesen átalakítják a Győri Nemzeti Színházat
A Teatro Építész Műterem Kft. tervei alapján újul meg a Győri Nemzeti Színház a Modern városok program keretében 2019 és 2021 között – jelentette be a megyeszékhely főépítésze kedden sajtótájékoztatón Győrben.
Szálláshely-fejlesztési pályázat indul
A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében, a vissza nem térítendő forrásokra épülő Kisfaludy Szállásfejlesztési Konstrukcióra 2017. szeptember 1-jétől lehet benyújtani a támogatási igényeket. A programnak köszönhetően az összes vidéki szálláshely megújulhat a következő években.
Kiválasztották az idei Mies van der Rohe-díj finalistáit
A kétévente kiadott díjra összesen 37 európai országból 335 pályamű érkezett, ebből nyolc magyar jelölt is ringbe szállt az első fordulóban. A finalisták közé azonban sajnos nem sikerült bekerülniük.
Hogyan lett az ’56-os Forradalmi emlékmúzeum helyén bevásárlóközpont
November 4-ike estéjén mécsest gyújtunk, kirakjuk az ablakba, emlékezve 1956. november 4-ike hajnalára, amikor a szovjet csapatok ismét megtámadták Budapestet. A Corvin-köz legen-dás helyszín, de felvetődik a kérdés, hogy lett Pongrácz Gergely felkelői, a „Corvinisták” kórházának a helyén bevásárlóközpont?
Vissza