Az összes találat erre: „ Lengyelország“ (14)
Steps Ahead
Terméktervezés Lengyelországban és Magyarországon 2000 után
A Varsói Tower Európában először kapott WELL Building Standard minősítést
Európa vezető nemzetközi ingatlanfejlesztőjének, a HB Reavisnek varsói projektje, a neves brit Foster+Partners építész iroda által tervezett Varso Tower elsőként nyerte el Európában a WELL Core & Shell Precertification minősítést.
Fernando Menis ezerarcú előadóterme a lengyelországi Torunban
Fernando Menis spanyol építész befejezte rendkívül rugalmas, látványos, multifunkcionális, belül vöröstégla borítású előadótermét a lengyelországi Torunban. A projekt egy zöld gyűrűvel körülvett városközpontban található, kilátással a folyóra.
Európa múzeuma 2016-ban a Lengyel Zsidók Történeti Múzeuma
Az Európai Múzeumi Fórum (EMF) zsűrije 24 ország 49 jelöltje közül választotta ki az év múzeumát. A varsói gettó helyén épített egyszerűségében is elegáns múzeum több mint 4 ezer négyzetméteres kiállítási területen mutatja be a lengyelországi zsidóság több mint ezer éves múltját.
Lebegés az erdőben – REFORM Architekt – Izabelin Ház
Izabelin térsége Lengyelország fővárosától, Varsótól néhány kilométerre fekszik. A gazdag erdőkkel rendelkező vidék remek helyszínt biztosított a tervezőgárdának a különleges épületük megvalósításához.
Befejeződött az V. IFD Fakro Téli Olimpia
Idén ötödik alkalommal látta vendégül a lengyelországi Muszyna városa az IFD Fakro Téli Olimpia. A jubileumi rendezvényre 11 országból érkeztek résztvevők, aminek főszervezője a világ egyik legjelentősebb tetőtéri ablakgyártója, a Fakro Cégcsoport, fővédnöke a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) volt.
Tűz van babám!
Úgy fénylenek vörösrézzel burkolt falai, mintha lángra lobbant volna a Tűz Múzeuma Lengyelországban.
Tervpályázati figyelő: épül az „Emlékezés Szalagja” Lengyelországban
A Bécsben működő CSA az „Emlékezés Szalagjának” elnevezett pályaművével nyerte meg a nemzetközi tervpályázatot 2013 közepén. A Krakkóban létesülő építmény a II. világháborús, lengyel ellenállás résztvevőinek állít emléket. Az alapkő letétele 2013. szeptember 27-én történt meg, az átadást 2014-re tervezik.
A Trigránit gigafejlesztésének második üteme zárult le Poznanban
A Poznań City Center az utóbbi időkben Lengyelország legnagyobb kereskedelmi célú beruházása, melynek megvalósításában oroszlánrészt vállalt a beruházó-kivitelező TriGranit Fejlesztési Zrt., partnerei az Europa Capital és a PKP SA.
Hullám panel
A "Hullám panel" – Lengyelország leghosszabb, a gdański Przymorze negyedben 1970-73 között épített, 700 méter hosszú, 11 emeletes, és 5500 lakosú lakótömbjének horgolt (!) modellje.
Nemzetközi Pályázat- Lengyelország, Krakkó
Krakow Nowa Huta of the future
INTERNATIONAL IDEAS COMPETITION
Stadionok lengyel módra
Az EURO 2012 Labdarugó Európa Bajnokság lengyel stadionjai Wroclaw, Poznan, Gdansk, Varsó
Pályázati lehetőség a Trimo Kutatási Díjra
A Trimo már 11. éve rendezi meg kutatási versenyét egyetemi hallgatók számára. Tizenöt európai ország hallgatói adhatják be diplomamunkájukat, szakmai vagy doktori értekezésüket, disszertációjukat január 31-től március 18-ig.
Kápolna Lengyelországban
A kis fatemplom a Visztula partján épült fel, egy Tarnów nevű faluban. Az építtetője magánszemély – egy ismert lengyel író - ami Lengyelországban egyáltalán nem szokásos jelenség. A tervező a Beton építésziroda.
Vissza