Az összes találat erre: „ Singapore“ (10)
Ben van Berkelnek egyszerre két felhőkarcolója készült el Szingapúrban
Az új Duna-híd tervezőjének, Ben van Berkelnek a neve már idehaza sem ismeretlen, de úgy tűnik, Szingapúrban is szeretik, hiszen két korábbi épülete után most egyszerre két magasépülete is elkészült. Egyik sem tucatmegoldás…
Szingapúr zöld lakóparkja a nulla energiafelhasználást célozza meg
A group 8 asia ifjú tervezői csapata a város szívében olyan lakóparkot álmodott, amely építészetileg a helyi körülményekhez maximálisan alkalmazkodva, a gyakorlatban optimálisan teljesíti a zöld építészetre vonatkozó előírásokat. Ez a számos, több emeletes házakból álló projekt akár előfutára lehet a nulla energiafelhasználású településeknek.
Itt van 2015 legjobb épülete! - Kiegészítve a kategóriák nyerteseivel
Kihirdették a World Architecture Festival 2015 nyerteseit. Az Év Épülete az Ole Scheeren irányításával tervezett The Interlace lett, mely egymásra pakolt többemeletes blokkokból komponált lakótorony.
A legmenőbb futurisztikus épületek megmérettetése a 2015. World Architecture Fesztiválon
A WAF idei pályázatának esélyes befutói között sok meglepően izgalmas projekttel találkozhatunk. Már csak 338 projekt maradt versenyben az idei pályázaton. Az esélyesek névsorát végigböngészve szemet szúrt, hogy idén először minden kategóriában díjazzák a jövő épületeit, nemcsak a már elkészülteket.
Stadium Business Awards nemzetközi díjat nyert a Groupama Aréna
A tavaly nyáron átadott létesítmény az újonnan épült stadionok kategóriájában lett első a The Stadium Business Awardson. Ez a díj tovább öregbíti hazai építészetünk nemzetközi elismertségét
Váltottsoros elrendezésű lakónegyed Singapore új építészeti ikonja
Az Alexandra Road és a Aver Rádzsa gyorsforgalmi út által határolt nyolc hektáros térségben, Singapore déli, terjedelmes, levegős gerincén nagyszabású építkezés kezdődött Office for Metropolitan Architecture (OMA) tervei alapján. A találóan játékos, újszerű „váltott soros” elrendezésű épületek sora érdekes hatszögű alaprajzot formál.
Moshe Safdie újratölt
Megtölti a szingapúri reptér előterét – funkcióval, fantáziával.
Épületcsodák a világ legnagyobb ingatlanpiaci eseményén (MIPIM 2014)
25 éve a világ legjelesebb ingatlanpiaci eseménye a MIPIM (Marché International des Professionnels de l'Immobilier), mely Cannes-ban évről évre referenciapontként és piaci indikátorként szolgál az iparág számára. Az esemény fénypontja a MIPIM Awards díjátadás ceremóniája, amelyen a világ legkiválóbb ingatlanprojektjeit értékelik.
Szingapuri Park Royal Tower a zöld toronyépítészet etalonja
A zöld tornyoknak most jött el az ideje. Ezért is számít különlegességnek a Park Royal Tower, amely luxuskategóriát képvisel nemcsak építészetében, belsőépítészetében, de a fenntarthatóságában is, mivel elnyerte a legmagasabb szingapuri fokozatot, a Green Mark Platinumot.
Óriásberuházás részeként épül meg a világ legmagasabb óriáskere
Las Vegasban épül a világ legnagyobb, közel 170 méter magas óriáskereke egy több mint félmilliárd dolláros szórakoztatóipari együttes részeként. Máris akadnak olyanok, akik az esküvőjüket szeretnék tartani a 2013-ra elkészülő keréken.
Vissza

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások