Az összes találat erre: „ Vörösmarty tér“ (10)
Ennyire modern lesz a Vörösmarty tér
Teljesen megújul Budapest két nagy belvárosi tere, a Vörösmarty és a Podmaniczky tér. Ezt a Fidesz-KDNP-s Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület polgármestere jelentette be szerdán, írja az MTI.
Gondolatok a Vörösmarty tér felújításáról
Korlátozottan örültem, ugyanakkor korlátlanul aggódtam, amikor olvastam a hivatalos közleményt, miszerint „Szeptemberben kezdődhet a Vörösmarty tér és környékének felújítása”, amiről egyhangúlag döntött a Fővárosi Közgyűlés, „tulajdonosi hozzájárulást adva az V. kerületi önkormányzatnak, mint projektgazdának”.
4,1 milliárdból felújítják a Széna és a Vörösmarty teret
Várhatóan 2019 júniusában kezdődhet el a fővárosi Széna tér felújítása, amely a tervek szerint 2020 végén fejeződik majd be.
Arculatfrissítés indul a Vörösmarty téren és környékén
A tervek szerint szeptemberben kezdődhet meg a belvárosi Vörösmarty tér és környékének felújítása, amely várhatóan több ütemben eltart majd jövő év augusztusának végéig – derült ki a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott előterjesztésből.
Három első helyezett a Budapest BOX építészeti pályázaton
Három első helyezettet is díjaztak a Vörösmarty tér új pavilonjaira a Fővárosi Önkormányzat által kiírt Budapest BOX építészeti designpályázat május 21-i eredményhirdetésén.
Budapest Box: Megjelent a pályázati kiírás!
Budapest Főváros Önkormányzata pályázatot hirdet a Vörösmarty téri rendezvények egyedi arculatú vásári pavilonrendszerének tervezésére.
Módosították a Budapest Box dizájnpályázat kiírását
A Fővárosi Közgyűlés szerdai budapesti ülésén módosította a Budapest Box című nyilvános építészeti dizájnpályázatot, amelynek célja a Vörösmarty téri Budapesti Karácsonyi Vásár pavilonjainak megtervezése.
Budapest Box: Pályázat a Budapesti Karácsonyi Vásár pavilonjaira
Építészeti dizájnpályázatot írnak ki Budapest Box címmel a Vörösmarty téri Budapesti Karácsonyi Vásár pavilonjainak megtervezésére.
Magyar szobrászok, szobrok, (épület)szobrászat ünnepe
Az Ybl Egyesület május 29. és június 9. között immár másodszorra rendezi meg a magyar szobrászat ünnepségsorozatát, Izsó Miklós halálának 137. évfordulóján.
Twisted Double – Budapest Dallama
Több, mint egyévi tervezés és kivitelezés után 2011. december 14-én, szerdán, megnyitott a Vörösmarty téren, Magyarország első Hard Rock Cafe-ja. A tervező a DVM group.
Vissza

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások