Az összes találat erre: „ land art“ (7)
Rebiennale – Corte del Forte
Sami Rintala provokatív, társadalmi és környezeti problémákra érzékeny, a koncept art és építészet határterületén alkotó finn építész. A 2018-as Velencei Biennálén való részvételével – tőle megszokott módon – a közösség szolgálatát helyezte előtérbe.
A napelemes sótalanító rendszer megoldást kínál a fenyegető ivóvízhiányra
Az égető vízhiányra kínál megoldást a "Pipe" névre keresztelt, vízen úszó napelemes sótalanító, amelynek egyetlen példánya évente akár egy város lakosságának vízigényét el tudja látni, azaz 45 milliárd liter ivóvizet állít elő közvetlenül a sós tengervízből.
Természet - privát tér- hajlék
A Geumgang Nature Art Biennale-t kétévente rendezik meg Koreában. Az esemény egyik kurátora Erőss István magyar természetművész. A 2018-as téma erősen kapcsolódik az építészethez: a természetben képzőművészeti alkotásként megjelenő hajlékok, privát szférát biztosító terek modelljének rajzát várják a kurátorok 2017. november 15-ig.
A világsiker küszöbén a multifunkcionális természetes energiatermelő rendszer!
A napelemmel, mikro szélturbinákkal, illetve emberi mozgás okozta árammal működő, s ezek hatásait összegző multifunkcionális rendszer a leghatékonyabb természetes energiatermelő ma a világon.
LA Hippocampus finisszázs
A Tájakadémia és Land Art Alkotótábor kiállítása
Land art műhelyek / alkotótáborok bemutatkozása és kerekasztal beszélgetés a FUGA-ban
Nemzetközi elismerést kapott a Telenor irodaház! 2012 Fiabci díj
Törökbálint nyolchektáros, méretes zöld térsége kínálta a lehetőséget arra, hogy az épület irodái minden szempontból a teljes függetlenség és zavartalanság jegyében valósuljanak meg. Az emberközpontú építészeti szemlélet kialakításának idolja lehet ez az átriumra felfűzött kilenc szárnyú “elesett” madár.
Napenergiával működő szélkerék.
Lehetséges lenne, hogy a szélerőműveket ne a szél, hanem a nap ereje táplálja? Dubaiban talán igen.
Vissza

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások