Az összes találat erre: „Bojti András“ (9)
"Más Világ" – Bojti András szobrász kiállítása
A kiállítás a különböző művészeti ágak téri-lelki-szellemi együttállását, mint komplex létfelfogást kívánja demonstrálni.
Helyszín: Műcsarnok X. terme (bal hátsó)
Külön ter(m)ek | 2019 február 27 – március 24
Csoportos kiállítás Bojti András szobrász TÉRBEN / SÍKBAN / SZEMLÉLETBEN
Kortárs szemléletű festők, szobrászok közös kiállítása.
Hommage á Janáky by glass (II. rész)
Lehet-e egybefoglalni funkciót, szellemi üzenetet és építészeti koncepciót? Kísérlet történt erre, remélhetően egyre többek számára élvezhető módon.
Hommage á Janáky by glass (I. rész)
A városi önkormányzat a környező, részben műemléki épületekkel, térfalként védett tömbbelsőben kívánt a városlakók számára mélygarázst és a közparkot kialakítani. A környezetrendezési és tájépítészi terveket Andor Anikó (Land-A Táj- és Környezettervezési Műterem) és Dajka Péter (Puhl és Dajka Építész Iroda) készítették.
Sauflon Innovációs Központ
A Sauflon Innovációs Központ Gyálon, a ProLogis Ipari Park 4. számú épületének bővítményeként, az 5. számú épületben található, a Sauflon Kft. kontaktlencse gyártóüzeme mellett. A meglévő gyárcsarnokban a Központ „doboz a dobozban” elv szerint épül fel, a megépült vasbeton vázszerkezettől független, szerelt acél tartószerkezettel.
Üvegszobrászat és építészet egysége
HÍR TV ma jan. 15.-én, 22.30 "IKON" üvegszobrászatról, építészetről

http://mno.hu/hirtv_kesleltetett
Fénytér a trezorban
Trezor jelentése: értékmegőrzésre szolgáló helyiség vagy berendezés. Az érték jelentése Bojti szerint:ember-tér-fény-hang-zene-mozgás-lélek-humor és térarányok szellemfrissítő harmóniája, ahol az építészet és üvegszobrászat eggyé válik. Ne nézd, csak érezd-élvezd!
Május 30-án nyit az EGYÜTT Kortárs Építészek - Kortárs Szobrászok kiállítás
A május 29-én, az Erzsébet téri Danubius kútnál elinduló III. Szoborünnep rendezvénysorozat keretében május 30. és június 11. között lesz megtekinthető a kortárs építészet és szobrászat kapcsolatát bemutató kiállítás a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában.
Egy napos hely Marseilles-ből
A tulajdonos szerette volna átalakítani a használaton kívüli teraszt. Megfelelő helyet kialakítani magának és a barátainak. Ez a napos hely lehetőséget nyújt a Marseille-i panoráma megtekintése, de a kavicsos padlóburkoló lapok miatt nehéz volt átalakítani a területet.
Vissza

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások