Az összes találat erre: „Varga Levente“ (7)
Elhunyt Varga Levente építész
Életének 80. évében elhunyt Varga Levente, Ybl Miklós- és Kossuth-díjas építész.
Átadták az MMA tagozati díjait
A tagozati díjak átadásával elkezdődött a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) évi második rendes közgyűlése csütörtökön a Pesti Vigadóban.
A Testnevelési Egyetem új központi épületének átadását is ünnepelték a tanévnyitón
A több ütemű, teljes rekonstrukció célja, hogy új 40 000 négyzetméteres sportfelületével, új központi épületével, elavult házainak rekonstrukciójával és egyes épületek funkcióváltásával a testkultúra legmodernebb intézményei közé emelkedjen.
Jövőre végre hasznosíthatják az Alkotás úti torzót
Komplett sportvárost ígérnek a TF-nek 2022-re. Jövő tavasszal adhatják át az új főépületet az Alkotás úton. Varga Levente és Csikós Zoltán alkotása félig elkészülten másfél évtizede áll üresen.
A Bomlás Virágai
A Kortárs Építészeti Központ rendszeresen szervez felderítő utakat a mostoha, vagy rejtélyes sorsú budapesti épületek közé. Városi sétáik komplex összművészeti kalandtúrák. Az Észak-Pesti Kórház málló tömbjei között a halk csellószó szellemeket idézett: az elmúlás randevúzott a jó húsz éve sebtében távozott szovjet hadsereg visszajáró lelkeivel.
Aranydiploma-átadások a Műegyetemen
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karának Tanácsa a 2012. évben jubilálóknak május 23-án a Műegyetem aulájában adta át az arany-, gyémánt-, vas- és rubin okleveleket.
Két építész is Príma Primissimát kapott
A Magyar építészet és építőművészet kategóriában Balázs Mihály építész kapott Prima Primissima Díjat, Príma díjat pedig Nagy Tamás és Varga Levente építészek kaptak. De még egy kategóriában nyert Prima Primissima díjat építész: A Magyar Tudomány kategóriában Rubik Ernő építész, feltaláló kapott díjat.
Vissza

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások