Az összes találat erre: „ építészeti pályázat“ (21)
Kiállítás nyílik a „Székesfehérvár történeti központja” pályázat anyagából a MÉSZ székházban
A Magyar Művészeti Akadémia által meghirdetett „Székesfehérvár történeti központja 2017” építészeti pályázat anyagából kiállítás nyílik a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) székház (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.) Kós-termében.
Lezárult a székesfehérvári Nemzeti Emlékhelyre kiírt építészeti pályázat
Lezárult a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) által meghirdetett Székesfehérvár történeti központja 2017 című építészeti pályázat, amelynek ünnepélyes eredményhirdetését a Magyar Kultúra Napján rendezték meg az egykori koronázóvárosban.
Székesfehérvár történeti központja 2017
Nyílt, építészeti tematikájú pályázat fiatal építészeknek
Kérdőív az építészeti pályázatokról
Új online pályázati rendszert fejleszt a Lechner Tudásközpont az építészeti, tájépítészeti, urbanisztikai terv- és ötletpályázatok elektronikus kezelése érdekében. A Tudásközpont a fejlesztés első fázisában online konzultációra hívja az érintetteket, hogy a rendszer létező felhasználói igényeket szolgálhasson ki.
Év Háza építészeti pályázat_2017
Május 10-ig várják a szervezők a családi házak és kis társasházak tervezőinek munkáit az idei Év Háza pályázatra, amely újraindítása óta eltelt közel egy évtized alatt a legrangosabb hazai, független, szakmai díjjá nőtte ki magát.
Evezőspálya Céltornya
A Magyar Építőművészek Szövetsége folytatja azt a hagyományt, hogy az építészeti pályázatokat nyilvános vitára bocsájtja, a pályaműveket és a folyamatot a zsűri jelenlétében megvitatja.
A 2020. évi Expóra Santiago Calatrava repülő sólyommal készül
Az Egyesült Arab Emírségek és a dubaji Nemzeti Média Tanács nemzetközi építészeti pályázatot írt ki a Dubajban megrendezésre kerülő 2020. évi Expo pavilonjára. A hét hónapos, több fordulós versenyben végül kilenc neves építészeti cég maradt versenyben, s Calatrava különleges formavilágú pavilonja vitte el a pálmát.
Ötletpályázat új városközpont tervezésére
Budakeszi város önkormányzata építészeti pályázatot írt ki új városközpont megtervezésére.
Három első helyezett a Budapest BOX építészeti pályázaton
Három első helyezettet is díjaztak a Vörösmarty tér új pavilonjaira a Fővárosi Önkormányzat által kiírt Budapest BOX építészeti designpályázat május 21-i eredményhirdetésén.
Az anyag természete
Equitone szálcement homlokzatok az építészetben: pályázat építészek és építészhallgatók számára!
Radnóczi László Ybl-pályázatot nyert
Radnóczi László nyerte a Magyar Művészeti Akadémia építőművészeti tagozata által "Ybl Miklós Emlékház 2014" címmel meghirdetett építészeti pályázatát. A díjat csütörtökön vehette át Székesfehérváron.
Kortárs rendezvényközponttól a műemlék-felújításig
Egy történelmi városképbe illeszkedő és azt formáló, de kortárs eszközökkel életre hívott visegrádi rendezvényépület nyerte el a második alkalommal meghirdetett „Kerámia tetőcserép az építészetben – bármilyen funkcióban” című építészeti pályázat első díját.
2 millió dollár vár gazdára a Holcim fenntartható építészeti pályázatán
A negyedik alkalommal meghirdetett Holcim Awards saját területén az egyik legrangosabb nemzetközi díj, amelyre július 1-től lehet pályázni. A versenyen az iparág szakértőinek vezető projektjeit és a következő generáció bátor ötleteit egyaránt várják.
Gratulálunk a Szövetség 39 alkotócsoportnak a párizsi innovációs építészeti fődíjához
A budapesti Szövetség'39 alkotócsoport elsöprően újszerű koncepciójával nyerte el a fődíjat a francia Jacques Rougerie Alapítvány innovációs építészeti pályázatán Tengerszint-emelkedés és Építészet kategóriában.
A temesvári Csiky Gergely színház belsőépítészeti pályázata
A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház építészeti pályázatot hirdet belső tereinek átalakítására. A pályázatra műépítészek, designerek, képzőművészek (diákok is) terveit várjuk, a csatolt kiírásnak megfelelően.
Megnyílt a Holcim 2 millió dollár összdíjazású fenntartható építészeti pályázata
A negyedik alkalommal meghirdetett Holcim Awards saját területén az egyik legrangosabb nemzetközi díj, amelyre július 1-től lehet pályázni. A versenyen az iparág szakértőinek vezető projektjeit és a következő generáció bátor ötleteit egyaránt várják.
Debreceni Egyetem - Sportcsarnok - nyílt építészeti pályázat, felkért részvevőkkel
Sportcsarnok építésére, valamint a telepen szabadtéri sportpályák áttelepítésére és létrehozására építészeti tervpályázat, ill. javaslattétel a sporttelep és közvetlen környezetének rendezésére és fejlesztésére.
Viñoly kikelt az építészeti pályázatok ellen
A nemzetközileg elismert sztárépítész, Rafael Viñoly új pályáztatási rendszert szorgalmaz, mert a jelenlegit felháborítónak és megalázónak tartja
Amanda Levete lesz a londoni Victoria & Albert Museum bővítésének tervezője
A Future Systems építésziroda egykori tagja tervezheti az időszaki kiállítások tereit
Norman Foster tervezi Hongkong hatalmas kulturális negyedét
A Foster + Partners iroda nyerte meg a Hongkong kulturális negyedére kiírt háromfordulós nemzetközi építészeti pályázatot
Vissza