Az összes találat erre: „ étterem“ (28)
Megnyílt a Lavazza új központja Torinóban
Az új központ területén irodaház, múzeum, étterem, bisztró és park várja a látogatókat. A Nuvola (Felhő) névre keresztelt 30 000 négyzetméteres épületegyüttes nem csak egy szimpla vállalati központ, hanem a projektek, az ötletek, a gasztronómiai élmények és a kultúra megosztását szolgáló kezdeményezés.
Vízbe merült étterem
Az oslói és New York-i székhelyű Snøhetta építésziroda "Európa első, részben víz alatti éttermét tervezte meg a norvég tengerpartra. Az épület egy robusztus betondoboz, amelynek egyik vége a partba kapaszkodik, míg a másik fele a tengerbe merül.
Ipari komplexumok zölden
Éppen öt éve adták át azt a vietnami építményt, amelyet a környezettudatos szemlélet jegyében épített egy helyi építkezési vállalat. Az étterem nem csak abból a szempontból számít kuriózumnak, hogy teljes egészében bambuszból épült.
Etetés a garázsban: új Street food pláza Óbudán
Az ipari környezetben megálmodott áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik, és öt food truck is parkol majd az épületben. A nyitás 2018 nyarán várható.
Az 1950-es évek építészeti hagyatéka: a műemlékvédelem alatt álló pécsi Olympia étterem
A pécsi Olympia étterem azon kevés II. világháború után készült épületünk közé tartozik, mely műemléki védelem alatt áll. Kiemelkedő építészeti értéke ellenére pusztuló emlékünk, aminek egyik oka, hogy a szakma erőfeszítései ellenére ez az építészeti stílus még mindig nem nyerte el méltó megítélését a köztudatban.
Bravó, Vadász Bence!
A Csarnok téri telek eleve nem egyszerű, hiszen Léstyán Ernő vegytiszta modern épületét el kell takarni, a Vásárcsarnokra néz a főhomlokzat, de a Dunáról is látni. Mihez gratulálunk?
Püspökfalat
Szeged: Katedrális elnevezéssel luxuséttermet nyit a püspökség a Dóm téri látogatóközpontban.
Egy luxusszállodalánc befészkelte magát Milánó ódon falai közé
A Mandarin Oriental Hotel Group luxusszálloda a világ számos pontján, összesen 15 országban van már jelen, s méltán vívta ki vendégei elismerését. A minőségre, különlegességre vágyok egyedülálló látványosságot kapnak, ha belépnek a szállóba, ahol keveredik a 21. századi fényűzés és a keleti egzotikum.
Tengerparti fabálna
Az extravagáns étterem egy évek óta elhagyatottan álló ház bővítése révén nyerte el különleges formáját.
Fernando Romero egy csészealjszerű kulturális múzeum terveit mutatta be Mexikóban
Fernando Romero vállalkozás, a FR-EE bemutatta a Museo Mazatlán terveit Mexikóban, amely egy komplex világszínvonalú kulturális intézmény szerepét tölti be, népszerűsítve a színes helyi kultúrát, a gazdag történelmi és antropológiai örökséget.
Kengo Kuma kábel-káoszba keveredett
A japán sztárépítész egyetlen gabalyodott ötlettel dobta fel a kicsi, ám népszerű tokiói étterem belső kialakítását.
Megépülhet Közép-Európa legnagyobb muszlim vallási központja Kőbányán?
Az építendő mecsetről készült videót az Ankarában működő vallásügyi alapítvány, a Türkiye Diyanet Vakfı publikálta. A látványtervek szerint a több hektáros területet elfoglaló négy magas minaret között álló mecsetkomplexumhoz kapcsolódik szálloda és étterem is. Úgy tűnik, ide Közép-Európa legnagyobb muszlim vallási központját tervezték.
Egymilliárdból igazán látványos lett a Rudas új wellnessközpontja
Átadták a budapesti Rudas fürdő új wellnessközpontját, amely igazán látványos lett. Az egymilliárd forintos fejlesztés során jakuzzi és panorámás napozóterasz létesült a tetőkertben, a középső szinten étterem nyílt, a földszinten pedig négy különböző vízhőmérsékletű medence épült.
Gránit bank belsőépítészeti tervezése
Augusztusban kiírt Gránit Bankos Építész hallgatói terv pályázat felhívásának eredmény hirdetése a napokban megtörtént. Művészetek Palotája épületében a Bohém étteremben.
Hipermodern lett a 2,5 milliárd forintos budapesti magánberuházás
Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel szombat este a Budapest Music Centert (BMC) a IX. kerületben. A Mátyás utcai zenei központban koncertterem, több stúdió, zenei könyvtár, információs központ, tanterem, kétszintes dzsesszklub és étterem is helyet kapott. A 2,5 milliárd forintos magánberuházáshoz a kormányzat 500 millió forinttal járult hozzá.
Kettős minősítésű irodaház lesz a volt Pesti Hírlap székházból
Már a résfalazásnál tart a Giergl-Korb építészpáros tervei szerint épült Bajcsy-Zsilinszky úti Pesti Hírlap székház homlokzatai mögött épülő Gelesz András-ház építése.
Földalatti szórakozóhely lesz a titkos földalatti erőműben?
Balatonfűzfőn épült fel közel kilencven éve Magyarország egyetlen földalatti erőműve. Az állami tulajdonú Nitrokémia Zrt. új funkciót szeretne találni a rendkívül különleges építménynek:háborús idők hangulatát idéző étterem,földalatti szórakozóhely - csak néhány a sok ötlet közül, amely a hely haszhasznosítására felvetődött.
Megnyílnak Fertődön a felújított Gránátosházak
Harmadik esztendeje már, hogy elkezdődött a fertődi Esterházy–kastély felújítása, melynek két ütemére mintegy 4 milliárd forint uniós támogatás áll rendelkezésre. Sorra újulnak meg a főépület homlokzatai, díszterei és díszudvara, s a helyreállítás ma már jól érzékelhetően kiterjed a kastély környezetére, a volt bábszínház és narancsház épületeire,
Föld alatti luxushotel épül
A luxus a föld alatt is jelen lesz hamarosan, mert egy föld alatti luxushotel épül Sanghajban. A szálloda a város központjától 45 kilométerre, egy korábban kőfejtőként szolgáló gödörben kap helyet.
Így fog kinézni az ország első zöld bevásárlóközpontja
Megtartották a Hegyvidék Központ bokrétaünnepét, ami azt jelzi, hogy finisbe ért Budapest első környezettudatos üzletközpontjának építése. A Hegyvidék Központ egyéként az egyetlen idén elindított kereskedelmi fejlesztés, amelyben ráadásul még zuhanyzó is lesz.
Vissza