Az összes találat erre: „ ArchiCAD“ (15)
Virtuál és Valóság – Korszerű építészeti tervezés
Energiadizájn és a Building Information Modeling (Épületinformációs Modellezés). Miért érdemes, miért kell ezekkel foglalkozni? Hogyan tudja az építész az érdekeit érvényesíteni? A legnevesebb építészek hogyan használják a BIM technológiát? Mik az energetikai követelmények ma és holnap?
Diplomadíj Pályázat 2017
A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége Diplomadíj 2017 címmel pályázatot hirdet.
Schiedel-architektúra és tervezés a CADENAS 3D CAD BIM könyvtárral
A Schiedel 70 év tapasztalatával és vezető technológiai megoldásokkal innovatív, biztonságos és minőségi termékeket, valamint kiterjedt szolgáltatásokat nyújt lakóházak és ipari létesítmények esetében is.
A legkedveltebb a hazai szoftver
A magyar tervezők túlnyomó része hazai tervezőprogramot használ – derül ki a Lechner Tudásközpont által a Magyar Építész Kamara tagjai körében végzett felmérés eddigi eredményeiből.
Valós előny a Lindabbal pályázni a felújítási támogatásokra
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 20 milliárd forintos keretösszeggel energiahatékonysági pályázatot hirdet az öt vagy annál több lakást számláló társasházak lakóközösségeinek számára. A támogatási összeg nem csupán hőszigetelésre vagy a nyílászárók cseréjére, hanem a födém és a tető rekonstrukciójára is jár.
Klasszikus elegancia, modern épületek
Horváth Gábor építész a modernitás, a modern architekturális stílus elkötelezett híve. Az elképzelései nyomán megvalósult családi- és társasházak, köz- és ipari épületek letisztult, elegáns formáikkal hirdetik tervezőjük tehetségét.
„Pécsi Rekesz” ötletpályázat
A pályázat kiírói olyan kreatív építészeti megoldásokat várnak, melyben a sörösrekeszek szolgálnak építőelemként! A sörösrekesz mérete 40x30x28,5 cm, anyaga műanyag. Az alkotás maximum 6x10 négyzetméter alapterületű és 5 méter magas lehet.
Építész tervezők és urbanisták jelentkezhetnek közalkalmazottnak
Már keresik az istvánmezei sportközpont (Puskás Stadion és környéke) vezető tervezőit, várostervezőit (a kamarák tiltakozása ellenére), illetve a kormányhivatalokba építész tervezőket, több helyre főépítészt.
Főépítészi álláslehetőség Sopronban
Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet városi főépítész munkakör betöltésére.
Sopron főépítészt keres - pályázat!
Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet városi főépítész munkakör betöltésére. A jelentkezéseket 2012. június 22-ig lehet benyújtani. Az állás betölthető: 2012. július 2-től.
Megjelent a BIMx
A Graphisoft a mai nappal elérhetővé tette BIMx alkalmazását, amely iPad/iPhone berendezéseken érhető el és egy egészen újszerű megközelítésben teszi lehetővé az építész terveinek bemutatását. A BIMx segítségével szabadon böngészhetünk a térben, az épületben, kötöttségeket csak maga az épület adhat a szabad bejárásban.
Pecha Kucha Night Budapest vol.25 - Design Hét különkiadás
Dőlj hátra, és élvezz egy üdítő válogatást a hazai építész és designer szcéna legfrissebb munkáiból!
Pecha Kucha Night Budapest vol.24 - Friss 2011 különkiadás
A FRISS 2011 kiállítás zárásaként Locsi-Fecsi estét rendezünk. Az est előadói rövid, ütős és pörgős prezentációikban a kortárs művészetek térhasználati módjait járják körül.
Shell Ház
Látványosan a legújabb szerkesztő eszközére apellálva választhatták ki azt az épületet, amelyet az AC15-el lehet összekapcsolni (telepítés és használat során látható az íves héjszerkezetű épület). Ezt az épületet járjuk körül a stilblog segítségével.
ArchiCAD 15
Egy hónapja, aug. 2-án A Graphisoft bejelentette prémium kategóriás épülettervező szoftvere, az ArchiCAD (AC) legfrissebb magyar verzióját. Az AC 15 kibővíti a könnyen elérhető és modellezhető építészeti formák körét, ezzel támogatva az építészek kreatív ötleteinek megvalósítását.
Vissza