Az összes találat erre: „ Autodesk “ (30)
BIM bevezetése házilag
Sokan esnek abba a csapdába, hogy tervezőszoftverüktől várják a BIM-képességet. Hiába, mert egy munkafolyamat-szabályozás nem fog pusztán a használatba vett eszközöktől létrejönni. Ahogy az ISO, a BIM sem jó, ha nem állandó minőséget garantál.
A Perzsa-öböl új ékköve
A 2007-ben, az Abu-Dhabi és a francia kormány közötti nemzetközi megállapodás részeként bejelentett Louvre Abu Dhabi nemrég megnyitotta kapuit. Az intézmény, amely a történelmi városközpont közvetlen szomszédságában elhelyezkedő, új kulturális központban kapott helyet, a civilizációk és kultúrák közötti párbeszéd zászlóshajója kíván lenni.
Autodesk Fórum – Az Alkotás jövője szakmai konferencia: 2017. november 9.
A jövő az összekapcsolt rendszereké. A tervezés, az építés és az üzemeltetés között az épületinformáció-modellezés (BIM) az összekötő kapocs
Megjelent az eddigi legjobb Revit verzió
Új hatékonyságnövelő eszközök és a több különböző szakágat magába foglaló tervezés kibővített támogatás, ami akár a gyártási részletrajzolásra és a kivitelezésre is kiterjed – mindez az új Autodesk Revit 2018 szoftverben.
Schiedel-architektúra és tervezés a CADENAS 3D CAD BIM könyvtárral
A Schiedel 70 év tapasztalatával és vezető technológiai megoldásokkal innovatív, biztonságos és minőségi termékeket, valamint kiterjedt szolgáltatásokat nyújt lakóházak és ipari létesítmények esetében is.
Elindult az Autodesk Revit online kreditpontos képzés
Megjelent az Autodesk tervezőket segítő előadásaiból összeállított legújabb képzéscsomag. Az épületinformáció-modellezésről szóló anyag a nap 24 órájában ingyenesen elérhető, és akár munka közben is használható segítséget kínál. Képzés keretében kamarai kreditpontért, igen olcsón elvégezhető.
Örökös Autodesk licencek január 29-ig eladók, vagy 15-25% kedvezménnyel bérelhetők január 20-ig
Az Autodesk 2016. február 1-től nem értékesít majd önálló termékeket (ilyen például az AutoCAD) az „állandó licencelés” feltételei szerint. 2016. január 31-ét követően bérletkonstrukció keretében, a szoftverek negyedéves vagy éves/többéves részletfizetés mellett bérelhetők – ez az Autodesk Desktop Subscription.
Hatékonyabb projekttervezés a Revit 2016 R2 frissítéssel
Nagyszerű hírünk van az Autodesk Revit szoftver előfizetőinek. Az Autodesk elérhetővé tette az épületinformáció-modellezési (BIM) Revit szoftver egy frissített kiadását a Maintenance Subscription és Desktop Subscription előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára.
A legkedveltebb a hazai szoftver
A magyar tervezők túlnyomó része hazai tervezőprogramot használ – derül ki a Lechner Tudásközpont által a Magyar Építész Kamara tagjai körében végzett felmérés eddigi eredményeiből.
3D nyomtatott híd épül Amszterdamban
Amszterdamban több mint 1200 híd ível át a város csatornái felett. Történetük gazdag, némelyik még a 17. századból maradt ránk. A hollandok azonban nem zárkóznak el a kortárs szerkezeti megoldásoktól. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a városban 3D nyomtatásos technológiával épít gyalogoshidat az MX3D iroda.
AutoCAD 2016 újdonságok
1982 decemberében egy startup vállalat kiadott egy kis CAD programot. A program még a nevében is kicsi volt: MicroCAD. És mégis most, 33 évvel később, ez a kis CAD program még mindig létezik. Annyi év után mégis milyen új szolgáltatásokat tudott hozzáadni az Autodesk a vezértermékéhez? Tulajdonképpen nem is akármilyeneket.
Az Autodesk Revit 2016 új szolgáltatásai
Az Autodesk most mutatta be a Revit 2016 szoftvert, többek között a Revit Architecture, a Revit Structure és a Revit MEP termékeket.
Új épülettervezési programcsomagok
Az Autodesk bejelentette az építészeti, szerkezettervezési és kivitelezési megoldások 2016-os Autodesk szoftverkínálatát, amely segíti az iparági üzleti gyakorlatok áttérését az épületinformáció-modellezésre (BIM). A programcsomagok számos fejlesztést, az Autodesk Building Design Suite programcsomagokhoz pedig sok új lehetőségeket kínálnak.
Autodesk BIM 360 Glue
Egy épületinformáció-modell rengeteg adatból épül fel. Véges részletek elsöprő mennyiségű és átfogó gyűjteménye ez, ami, ha egy folyamat támogatja, felbecsülhetetlen értékkel bír egy projekt sikeres megvalósításához. Ezek az információk fontosak, vizuális értelmezésük nehézkes lehet. Különösen, ha terepen van, és szándékosan egy dologra koncentrál.
Világszínvonalú világítótestek Autodesk technológiával
A SIMES olasz világítástechnikai cég szintén nemzetközi hírnevet szerzett magának kültéri világítótestek kifejlesztésével, amelyeket felújított, nemzetközi eseményekhez is használt közösségi tereken alkalmaznak, a koncerttermektől a parkokig.
Megjelent az AutoCAD 2016
Az Autodesk kiadta a világvezető számítógépes tervezési alkalmazás (CAD) legújabb verzióját, az AutoCAD 2016 szoftvert.
Autodesk fejlesztési központ - az Autodesk új Tel-avivi irodája
A Setter Architects nemrégiben fejezte be annak az új, élvonalbeli fejlesztési központnak a munkálatait, amely a 2D és 3D tervezőszoftverek piacvezető vállalata, az Autodesk számára készült Tel-Avivban.
Látványtervezés
A látványtervezés végigkíséri a tervezési folyamatok kialakulásának történetét, a szénrajzos vázlatoktól és mechanikusan megrajzolt perspektíváktól a pauszpapíros tervezésig és a renderelésekig. A tervezők nem magukat a tárgyakat hozzák létre, hanem azok látványterveit, amelyek aztán a tárgyak létrehozására inspirálnak és útmutatóul szolgálnak.
Autodesk Revit 2015 videó tippek
Az Autodesk Revit új verziója olyan további eszközöket és szolgáltatásokat kínál a felhasználóknak, amelyek többsége kifejezetten ahhoz nyújt segítséget, hogy jobb terveket készíthessen, amelyeket azonnal továbbíthat kivitelezésre vagy előregyártásra. Az alábbi video-tippgyűjtemény a Revit 2015 szoftver újdonságait ismerteti.
Az Autodesk új "játszótere"
Az Autodesk nemrég nyitotta meg műhelyét a San Francisco-i Pier 9 kikötőben, amely „alkotóhelyként”, valamint kutatási és fejlesztési létesítményként fog működni, továbbá az Autodesk-szoftverek bemutatótereként szolgál majd. A dinamikus környezetet a Lundberg Design alakította ki, szem előtt tartva a gyakorlatias kísérletezést.
Vissza