Az összes találat erre: „ Déli pályaudvar“ (7)
Egymilliárdért tervezheti át a Déli pályaudvar területét az M-Teampannon
A Testnevelési Egyetem pályázatán az M-Teampannon Építészmérnöki Kft. ajánlata nyert – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből.
Jégcsarnok is épül a Déli pályaudvar területének egy részén
Meglepő funkciókkal bővülhet a legnagyobb budai pályaudvar, miután közbeszerzési tervpályázatot írtak ki a Déli pályaudvar üzemi területére tervezett sport- és szabadidős beruházások tervezésére.
Ilyen szép lesz a vonal, ha összekötik a 2-es metrót a HÉV-vel
Ha megvalósul a terv, a Déli pályaudvarról átszállás nélkül utazhatunk egészen Rákoskeresztúrig.
Döntöttek! A Déli területén épül fel a Testnevelési Egyetem
A Testnevelési Egyetem újjáépítése több mint 44 milliárd forintból valósul meg, melyből számos sportlétesítmény és oktatási részleg is épül. A Testnevelési Egyetem fejlesztésének következő ütemeként 2018–2022 között a Déli pályaudvar üzemi pályaudvari részén sport és szabadidős célú városfejlesztés valósul meg.
Lebonthatják a Déli pályaudvart, de mi lesz helyette?
Nemsokára megszűnhet a budapesti Déli pályaudvar, lebonthatják – értesült a Magyar Hírlap kormányközeli forrásokból.
Nyolctonnás betonkorlátdarab omlott le a Déli Pályaudvarról
Óriási darab vasbeton korlát omlott le a Déli Pályaudvar keleti oldalán. Az idén negyvenéves pályaudvarról kövek korábban is potyogtak, de ekkora darab még nem zuhant le. Személyi sérülés nem történt, a területet lezárták, az ok a korrózió – a karbantartás hiánya lehet.
LEED Platinum minősítésű irodaház épül a Déli pályaudvar közelében
A közreadott látványtervek különlegesen igényes építészetről árulkodnak. Az építés helye a Márvány utca és Pálya utca által határolt térségben található, ahol 2012-ben még egy egyszintes ház állt. A projekt adatlapja szerint 2015 szeptemberében kezdődhet meg az építkezés, a befejezés pedig 2016 decemberében várható
Vissza