Az összes találat erre: „ Dulácska“ (7)
'Én nem is gondoltam volna' – ilyen volt az idei Webinárium
A 2018. február 1-jén megrendezett, a tervezői művezetésről szóló konferencia és országos webinárium az egyszerű bejelentéssel kivitelezhető munkákat járta körül: milyen sűrűn kell tervezői művezetést folytatni, és e bejárásokon mire is érdemes a tervezőnek figyelni, mennyire vastagodnak a hőszigetelések, hogyan nem dől össze az épület.
Hajnóczi maradt az elnök - tisztújítás az országos kamarában
Ellenjelölt nélkül nyert Hajnóczi Péter, az alelnökök: Szalay Tihamér, Turi Attila, Tutervai Mátyás. Az elnökség: Bachmann Bálint, Dulácska Zsolt, Eltér István, Makovényi Ferenc, Schultz Péter. Mit jelenthet ez?
Statikai terhek – változott a szabvány, itt az új segédlet
Megjelent „A tartószerkezeti tervezés alapjai – Terhek és hatások” című segédlet második kiadása. A dr. Visnovitz György egyetemi docens szerkesztésében, Dr. Kollár László és Erdélyi Tamás társszerzőségével készült új kiadást az elsőhöz hasonlóan Dr. Dulácska Endre, Pintér Imre és Papanek Zsolt lektorálták.
Október közepén jelenik meg az Acélszerkezetek 1-2. Eurocode segédlet
Várhatóan október 16-tól lesz kapható Ádány Sándor, Dulácska Endre, Dunai László, Fernezelyi Sándor, Horváth László Acélszerkezetek segédlete. Az Eurocode 3 szerinti tervezést segítő könyvön átvezették a magyar Nemzeti Mellékletek előírásait és útmutatásait is.
Ismét kapható a Kisokos Statikusoknak nyomtatott formában is!
Dr. Dulácska Endre statikai segédlete 1990 óta számtalan kiadást ért meg, két éve az Msz EN Eurocode szabványok szerint is frissítve lett. Új kiadásában kisebb zavaró hibák kerültek javításra.
Piramisépítő tanfolyam indul
MÉK, MMK akkreditáció folyamatban, avagy OKJ-s tanfolyam mindörökké. Köszönet Dulácska Zsoltnak és Ulrich Tamásnak a továbbításért, Kántor Istvánnak a fotóért a Nagydiófa utcából! Valamint az ismeretlen hirdetőnek ;-)
Tisztelt Bíróság!
Védencem a lehető legnagyobb szakértelemmel járt el a nyílászárók beépítése során.
1.§ Itt van mindjárt ez a rendkívüli ötletességgel szellőztetett beépítés, a kreatív, forgó mozgást imitáló, dinamikus beépítési mód, ami ügyfelem szokásoson túlmenő gondosságát igazolja.
Vissza