Az összes találat erre: „ Fajcsák Dénes“ (4)
Velencei Biennále: Helyi aktív építészet
Jelentés a frontról (Reporting from the Front) címmel, hatvanhárom ország részvételével rendezik meg május 28. és november 27. között a 15. Velencei Építészeti Biennálét; a magyar pavilon a pénteki szakmai napon nyílik meg Fábián Gábor és Fajcsák Dénes aektivátorok – Helyi aktív építészet című kiállításával.
Május végén nyílik a 15. Velencei Építészeti Biennále
Egy pusztuló egri épület közösségi megújítását mutatja be Fábián Gábor és Fajcsák Dénes aektivátorok – Helyi aktív építészet című projektje, amely a 15. Velencei Építészeti Biennále magyar pavilonjában május 28. és november 27. lesz látható.
Velencei Biennále – Fábián Gábor és Fajcsák Dénes képviseli Magyarországot a 2016-os mustrán
Fábián Gábor Fajcsák Dénes társkurátorral együtt beadott, "Arkt" projekt – az Arkttól az ellátóig című pályázatát választotta a legjobbnak a 15. Velencei Nemzetközi Építészeti Biennále magyar kiállítására kiírt kurátori pályázatának zsűrije.
Tradíció & Modernség = Bikavér Múzeum és Pincebár Eger központjában
Eger megújuló belvárosában nyáron nyílt meg a Gál Tibor Fúzió Pincebár és Bikavér Múzeum, mely újszerűségével igazi színfoltjává vált a világhírű borairól híres barokk városnak. A régi hagyományokkal rendelkező borászat ebben az épületegyüttesben nemcsak boraiban, de építészeti megoldásaiban is egyesíti a hagyományt és a modernitást.
Vissza