Az összes találat erre: „ Huszár“ (5)
'Én nem is gondoltam volna' – ilyen volt az idei Webinárium
A 2018. február 1-jén megrendezett, a tervezői művezetésről szóló konferencia és országos webinárium az egyszerű bejelentéssel kivitelezhető munkákat járta körül: milyen sűrűn kell tervezői művezetést folytatni, és e bejárásokon mire is érdemes a tervezőnek figyelni, mennyire vastagodnak a hőszigetelések, hogyan nem dől össze az épület.
VI. Szoborünnep 2016
Magyar szobrászok és építészek a közszobrok és épületszobrászat ünnepén.
Zöld infrastruktúra, szénhidrogénkút, kitettség és érzékenység
A klímaváltozással kapcsolatban a széndioxid-kibocsátás csökkentéséről esik szó leginkább, e mellett azonban fel kell készülnünk az éghajlatváltozáshoz történő alkalmazkodásra is. Mindkettőnél nagy segítséget jelentenek a területi tervezésben rejlő kiaknázatlan lehetőségek – derül ki a Lechner Tudásközpont szakértői által készített tanulmányból.
Nincs kegyelem: pláza épül a híres magyar épület helyére
Menthetetlennek tűnik a szamosújvári volt huszárlaktanya, miután a jelenlegi tulajdonos a hagyományőrzők tiltakozása, illetve a Kulturális és Örökségvédelmi Minisztérium ajánlása ellenére már a tetőzetet bontja, hogy bevásárlóközpontot építsen a Kolozs megyei városban. Megteheti, az épület nincs rajta a romániai műemlékvédelmi listán.
Eger, Bárány Uszoda felújítása
építészeti tervpályázat eredménye
Vissza