Az összes találat erre: „ ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága“ (9)
Átadták a 2017 évi ICOMOS-díjakat
Idén tizenkettedik alkalommal adta át az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága a műemlékvédelem rangos elismeréseit a 34. alkalommal megrendezett Műemléki Világnapon.
A budavári Országos Villamos Teherelosztó megtartását kéri a Budapest Világörökségéért Alapítvány
Egyedi építészeti értéke, a várnegyed beépítéstörténetében, szerkezetében és városképében elfoglalt pozitív szerepe miatt az Országos Villamos Teherelosztó épület megtartását és új közfunkcióval való életre keltését kéri a Budapest Világörökségéért Alapítvány.
Kulturális örökségvédelmi szakmafejlesztési program, 2014
Az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága által összeállított „Kulturális örökségvédelmi szakmafejlesztési programról” 2014. október 20-án a HAP Galériában sajtótájékoztatót tartottak. A füzet ingyenesen elérhető.
Icomos-díjak 2014
Az Ybl Bicentenárium keretében szervezett Műemléki Világnap alkalmából adta át az Icomos Magyar Nemzeti Bizottsága az idei Icomos-díjakat.
A régészet szerepe és lehetőségei - kiskonferencia, Pécs
Az Icomos Magyar Nemzeti Bizottsága, a HAP Galéria és a Metszet Építészmagazin kiadója, az Artifex Kiadó és a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. szeretettel meghívja Önt A régészet szerepe és lehetőségei című kiskonferenciára. A kiskonferencia időpontja: 2014. március 17., hétfő 15 óra. Helyszín: Zsolnay KN, Pécs, 7630 Zsolnay Vilmos utca 37. E-78 fszt.
Veszprém: A felügyelet kérdése a jogszabályok és a szakképzés tükrében
Az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága, a HAP Galéria és a Metszet kiadója, az Artifex Kiadó szeretettel meghívja Önt a A felügyelet kérdése a jogszabályok és a szakképzés tükrében című kiskonferenciára (február 4., kedd 15 óra Veszprém, Egyetem utca 10.)
ICOMOS-díjat kapott a pécsi Zsolnay Mauzóleum és a Zsolnay Kulturális Negyed
A „Pécs2010-Európa Kulturális Fővárosa” programsorozathoz kapcsolódó legnagyobb szabású építészeti projekt volt az egykori Zsolnay Gyár területén kialakított Zsolnay Kulturális Negyed (ZSKN), valamint a Zsolnay Mauzóleum (Mauzóleum) helyreállítása.
ICOMOS Műemlékvédelmi Citrom-díj 2013
Az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága minden évben Műemlékvédelmi Citrom-díjjal illeti az általa legkevésbé sikeresnek, leginkább elhibázottnak ítélt műemlék helyreállításokat.
XXVI. Országos Műemléki Konferencia
Az integrált örökségvédelem első tíz évéről és a jövőről
A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal és az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága – Baja Város együttműködésével és a Baja Marketing Kft. szervezésében – ebben az esztendőben Baján rendezi meg a XXVI. Országos Műemléki Konferenciát.
Vissza