Az összes találat erre: „ Kálmán Ernő“ (7)
„…a kultúrák békés egymás mellettisége és kölcsönös tiszteletben tartása …”
Az több mint egy évtizede október első hétfőjén ünnepelt Építészet Világnapja nem csupán számos olyan események ad teret, amely a szakma mellett a közvélemény figyelmét az építészetre irányítja.
A Magyar Építőművészek Szövetsége Elnökségének nyilatkozata Kálmán Ernő DLA építész kilépésével kapcsolatban
A MÉSZ vezetősége, bármely tagjának távozását súlyos veszteségként éli meg. Különösen fájó ez, amikor egy nagyra becsült – valaha a Szövetségért sokat dolgozó - társunktól válunk meg.
Sáros László a MÉSZ új elnöke
Sáros László György DLA elnökjelölt 71-58 arányban győzte le Kálmán Ernő eddigi elnököt a MÉSZ szavazásán, a harmadik induló, Szekér László 5 szavazatot kapott. (Összesen tehát mindössze 134 szavazatot adtak le a valaha szebb napokat látott szervezet elnökválasztó és tisztújító taggyűlésén)
12 Év - Dél-Dunántúl építészete a 21. század elején
December 12-én 17 órakor nyílik kiállítás a MÉSZ szervezésében és székházában. Köszöntőt mond: Horváth András, a DDÉK elnöke. A kiállítást megnyitja: Kálmán Ernő, a MÉSZ elnöke, és Balázs Mihály a kiállítás egyik építész kurátora.
Átadták az "Év háza 2011" díjait
A 2011-ben negyedik alkalommal meghirdetett Év háza pályázaton az elmúlt években megvalósult családi házak közül 22 mérettetett meg a zsűri előtt. A pályázaton való részvétel - ahogyan eddig is - a Magyar Építőművészek Szövetsége jóvoltából a Visegrádi Négyek Családi Házai kiállításon való szereplés lehetőségét is biztosította.
Építészregatta
Szervezők - Kálmán Ernő, a MÉSZ elnöke, dr. Palkó Zsolt, a The Explorer Group International Kft. ügyvezetője valamint dr. Horváth Gyula, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója
ÉPÍTÉSZET XXI (Architektúra, urbanisztika, örökségvédelem) - 3.
3. adás: Duna Tv, május 27. péntek, 16.00
Vissza