Az összes találat erre: „ Kémes“ (9)
Műemléki mustra 2016 – 2. rész
2017-ben ötszázadik évfordulóját ünnepli a reformáció, ebből az alkalomból is örömteli, hogy az Ormánságban sok templom megújulhatott az utóbbi években.
Közép 70: Középületek_közvetlen közelségben
A BME Építészmérnöki Kar Középülettervezési Tanszék 70 éves jubileumi kiállítása
KÖZépület / Változó aspektusok 2.0
A BME Középület-tervezési Tanszék konferenciája
Radnóczi László Ybl-pályázatot nyert
Radnóczi László nyerte a Magyar Művészeti Akadémia építőművészeti tagozata által "Ybl Miklós Emlékház 2014" címmel meghirdetett építészeti pályázatát. A díjat csütörtökön vehette át Székesfehérváron.
Nyílt napok az építész mesterkurzuson
A Mesterkurzus célja, hogy az építészet átadásra méltó értékeit és a fiatal építészek új felvetéseit egyszerre vizsgálja, reagálva arra, hogy az építészet a társadalommal együtt változik. Az előadásokat tematikus szerkesztésben fiatal építészek és mestereik, illetve a társművészetek és tudományok jeles képviselői tartják.
Párhuzamos vidékek IV.
A BME Középülettervezési Tanszék, Lakóépülettervezési Tanszék, Ipari Épülettervezési Tanszék, Urbanisztikai Tanszék közös kiállítása
Festett kazettás református templomok az Ormánságban
Ormánság neve mára fogalommá vált. Baranya megye déli területén elhelyezkedő tájegység sokak számára csak a szegénységet, az elmaradottságot és a perifériát jelenti. Pedig ez korántsem igaz. Ormánság egyes falvai olyan értékeket rejtenek, amelyek egy helyes értékrendű világban messze földről vonzanák a turisták tömegét.
Bachmann Bálint és Markó Balázs a biennálé magyar kiállításának kurátorai
A 13. Velencei Nemzetközi Építészeti Biennále magyar kiállításának megrendezésére a Műcsarnok írt ki pályázatot, melyet Bachmann Bálint és Markó Balázs Modell című pályázata nyert meg.
BME DLA _MOST _ 2011.12.07.
BME Építőművészeti Doktori Iskola Kiállítása és Nyílt Nap
Vissza