Az összes találat erre: „ Krizsán András“ (9)
Született Kadarkúton, mestersége építész
Turányi Gábor DLA építész kiállítása a Fugában
Medgyaszay István emlékkiálítás
A Magyar Építőművészek Szövetsége építőművész születésének 140. évfordulója alkalmából kiállítást rendez. Szeptember 25-én megnyitja Marosi Miklós Széchenyi- és Ybl-díjas építész, az MMA rendes tagja, a kiállítást ismerteti Dr. Keserű Katalin művészettörténész, az est házigazdája Krizsán András DLA, építész, a MÉSZ elnöke.
Az Ige
Mottó: „Kezdetben vala az Ige és az Ige vala az Istennél és Isten vala az Ige.” (Jn 1,1) A 10. Szakrális Építészeti-Belsőépítészeti Konferenciát 2016. szeptember 20-án a Budapesti Építészeti Központban rendezték meg.
Az IGE – 10. SZÉK Szakrális Építész-Belsőépítész Konferencia
Az Ars Sacra Fesztivál ingyenes szakmai programja építészeknek, belsőépítészeknek, kertépítészeknek és műemlékvédelemmel foglalkozó szakembereknek a FUGA Budapesti Építészeti Központban.
Középületek és köztér az új Metszetben
A Széll Kálmán tér felújítása az új Metszet központi témája, míg a többi cikkben a Tate londoni bővítése, az Erste új bécsi központja és a Brazil Mendes da Rocha életútja kerül terítékre. A magyar példák között a DMB iroda, Győrffy Zoltán, Krizsán András, Salamin Miklós egy-egy középülete, és az Egri Érsekség felújítása szerepel.
Krizsán András a MÉSZ új elnöke
Krizsán András váltja Sáros Lászlót a MÉSZ elnöki székében. Mivel Sáros eleve csak egy ciklusra vállalta a tisztséget, és Krizsán András korábbi elnökségi tag volt az egyetlen jelölt, így nem okozott nagy meglepetést a döntés. Kerekes György továbbra is alelnök, Osskó Judit továbbra is elnökségi tag, a többi vezető új.
ÉPÍTÉSZET XXI - 7 (2013)
Hetedik adás: DunaTV 2013.11.15.
Sáros László a MÉSZ új elnöke
Sáros László György DLA elnökjelölt 71-58 arányban győzte le Kálmán Ernő eddigi elnököt a MÉSZ szavazásán, a harmadik induló, Szekér László 5 szavazatot kapott. (Összesen tehát mindössze 134 szavazatot adtak le a valaha szebb napokat látott szervezet elnökválasztó és tisztújító taggyűlésén)
Ybl-díjátadás zsaruk gyűrűjében
Mindenekelőtt gratulálunk a 2012-es Ybl-díjasoknak, akik: Csernyus Lőrinc, Eleőd Ákos, Gelesz András, Krizsán András és Szabó Tamás János! A díjátadás körülményei idén kissé furcsák voltak - ha a mellékelt képről nem művészeti díj átadására asszociál, nem az olvasóban a hiba.
Vissza