Az összes találat erre: „ Mányi István“ (7)
Megnyílt a Ludovika Campus a test és lélek épülésére
Átadták a Nemzeti Közszolgálati Egyetem épületét, a Ludovika Egyetemi Campust és Budapest egyik legnagyobb közparkját, a megújult Orczy-kertet. A legnagyobb egybefüggő campusfejlesztés nemcsak új egyetemvárost teremtett, de az Orczy-negyed megújításával egész Józsefvárosban és Budapesten is javítja az életminőséget.
Aláásták a Szépművészetit, lefelé tágasabb?
A felújítás alatt álló Szépművészeti Múzeumban folyó munkákat mutatta be Baán László főigazgató, és Mányi István építész.
Gül Baba türbéje hamarosan megújul (látványtervek)
A tervek szerint 2017-ben fejezik be a Rózsadombon álló híres kegyhely (és tágabb környezetének) rekonstrukcióját, amiről egyelőre néhány látványterv alapján alkothatunk képet.
Jeges kiállítások nem csak építészeknek
A Városligeti Korcsolyacsarnok és Műjégpálya rekonstrukciója – a Mányi Stúdió kiállítása, valamint a Korcsolyázó Budapest – a Budapesti Városvédő Egyesület és a Magyar Sportmúzeum közös kiállítása egyszerre nyílik a Fugában.
HIT - VI. SZÉK (Szakrális Építész-Belsőépítész Konferencia) 2012
A SZAKRÁLIS MŰVÉSZETEK HETE 2012 program keretében
A Zeneakadémia Wesselényi úti épülete oktatásra hangszerelve
A Zeneakadémia 2003-ban elindított felújításának célja, hogy a kiemelkedő jelentőségű épület régi értékeit megtartva a 21. század követelményei szerint a lehető legjobban szolgálja a híres magyar zenei kultúrát, a világszínvonalú oktatást és a pezsgő hangversenyéletet. Ezért végül az oktatás különvált, s a Wesselényi útra költözött.
Újratervezés konferencia Február 11-12.
A Kós Károly Egyesülés Vándoriskolája, a Kós Károly Egyesülés támogatásával nemzetközi konferenciát szervez Újratervezés címmel. Témája a természeti katasztrófákra adott építészeti válaszok, ezeknek szociális, gazdasági, technikai körülményei.
Vissza