Az összes találat erre: „ Mérték Építészeti Stúdió“ (8)
Az Advance Tower további építésére 10,5 milliárd forint hitelt vett fel a Futureal-csoport
A Váci úti irodafolyón épül a Futureal-csoport fejlesztésében az Advanced Tower. Az első ütem átadásának küszöbén 34,2 millió euró (mintegy 10,5 milliárd forint) értékű hitelszerződést írt alá a Futureal a K&H Bankkal a továbbiak finanszírozására.
Nagy mennyiségű azbesztet találtak a megbontott Közlekedési Múzeumban
A projekt megvalósítását nem fenyegeti késés, a Mérték Építészeti Stúdió Kft. végleges terveit heteken belül bemutatják a nagyközönségnek.
A Mérték tervezheti az állatkerti Pannon Parkot
A Fővárosi Állat- és Növénykert által a Pannon Park tervezésére kiírt gyorsított meghívásos pályázatot egyetlen ajánlattevőként a Mérték Építészeti Stúdió Kft. nyerte – az eredmény a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A Mérték Stúdió tervei alapján újul meg a Közlekedési Múzeum
A Mérték Építészeti Stúdió nyerte meg nettó 549 millió forinttal a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) rekonstrukciójához és bővítéséhez szükséges tervdokumentáció elkészítésére kiírt tendert. A gyorsított meghívásos közbeszerzést a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. írta ki.
Épülethullám készül Őrmezőn?
Minden jel arra mutat, hogy nem épül felhőkarcoló a 4-es metró kelenföldi végállomása mellett. A portfolio.hu értesülései szerint a Mérték Építészeti Stúdió helyette egy hullámzó épületfolyam tervein dolgozik.
Őrmezőn új világ épül nemsokára
A pályázaton megosztott, hat-hat millió forintos pénzdíjjal járó első helyezést ért el a MARP-DET-TPTERV konzorcium (Dévényi Márton, Dévényi Sándor, Gyürki-Kiss Pál, Biri Balázs, Szabó Dávid, Tóth Attila Gábor), valamint a Mérték Építészeti Stúdió Kft. (Dr. Paulinyi Gergely, Dr. Reith András, Szegő János) terve
Lukács és Vikár nyert az Iparművészeti Múzeum tervpályázatán
Lezárult az Iparművészeti Múzeum tervpályázata, a végveszélyes állapotban lévő épület rekonstrukciója, bővítése és az urbanisztikai beágyazódásának átfogalmazása 2013 tavaszán fog a tervek szerint megkezdődni.
Ócsai Szociális bérlakás-együttes beépítési és környezetalakítási ötletpályázat eredménye
Sikeresen lezajlott az ócsai Szociális bérlakás-együttes beépítési és környezetalakítási javaslatának elkészítésére vonatkozó ötletpályázat, amelyet a Belügyminisztérium a Magyar Építész Kamarával közösen írt ki. A nyilvános eredményhirdetésre 2012. október 14-én a Belügyminisztérium Márvány aulájában került sor.
Vissza