Az összes találat erre: „ MTK“ (13)
A józsefvárosi pályaudvar lesz a 2019-es Maccabi világversenyek helyszíne
A pályaudvar barnamezős beruházásának revitalizációját 7,5 hektáron alakítják ki, ahol olyan multifunkcionális sportkomplexumot hoznak létre, amely alkalmassá válik a játékok labdarúgó- és gyeplabdamérkőzéseinek zavartalan lebonyolítására. A beruházás részeként fejlesztik a környék infrastruktúráját is.
Részletek: „A férfi, aki stadionból roadstert, tájból festményt épített – Bordás Péter” című interjúból
A Bord Stúdió eredményei alapján egyenesen a csúcsra tör! A legutóbbi szenzációs hír: Svájcban nyit irodát a Bord Stúdió. Milyen út vezetett ideáig? A Roadster magazin közölt részletes interjút Bordás Péter ügyvezetővel a kezdetektől, az építészetbe vetett hitéről, megszállottságáról, elkötelezettségéről.
Grandiózus tervek Budapesten
Szívet melengető híreket jelentett be Kocsis Máté, Budapest VIII. kerületi polgármestere a volt Józsefvárosi pályaudvar, illetve a korábbi kínai piac területének fejlesztéséről. Sportcentrumot és strandot álmodnak a rozsdaövezet helyére egy grandiózus terv keretében.
Kerepesi úti Sportpark pályázat: megvan a nyertes
A 2019-es, 15. Maccabi Európa Játékok központi helyszínéül szolgáló Kerepesi úti Sportparkra kiírt építészeti tervpályázatot a Sagra Építész Stúdió Kft. nyerte.
Tervpályázat: Sportpark az MTK-nak a Maccabi Játékokra
Tervpályázatot írt ki a Magyar Testgyakorlók Köre (MTK) a budapesti Kerepesi úti Sportpark fejlesztésére. A pályaművek díjazására és azok megvételére 33 millió forintot akar fordítani a sportklub.
Hamarosan megnyílik az új Hidegkuti aréna
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK a hivatalos honlapján friss képeket tett közzé az új Hidegkuti Nándor Stadionról, amelyet kevesebb mint három hét múlva, október 13-án adnak át. A létesítmény szépen lassan elnyeri a végleges állapotát, már a székeket is felszerelték.
Budapest világvárossá alakul (2.rész)
Tovább folytatjuk az áttekintést, vagyis az átadásra kerülő fejlesztések, rekonstrukciók és újjáépítések hosszú listáját. Látva ezt megbizonyosodhatunk róla, hogy építészeink világszínvonalon, sokszor külhoni kollégáikkal együttműködve világvárossá alakítják Budapestet!
Van Egeraat kontra Zaha Hadid, Mecanoo kontra Hertzberger: Építészkongresszus 2015
Mivel rajzol Magyar Péter? Kit bírált Erick van Egeraat? Hogyan tervez magyaros épületet egy holland? Mivel provokálta Herman Hertzberger a Mecanoo-t? Hogyan megy tönkre Herman Hertzberger több épülete? Az Építészkongresszus krónikája.
További látványtervek az új MTK stadionról
Újabb képek kerültek fel az MTK honlapjára az új Hidegkuti Nándor Stadionról.
Ilyen lesz az új Hidegkuti Nándor Stadion
A Bord Építész Stúdió Kft. nyerte a Hidegkuti Nándor Stadion és környezetének fejlesztésére kiírt építészeti tervpályázatot. Megmutatjuk az első látványtervet az új létesítményről.
Világszínvonalú lesz a milliárdokból épülő új Hidegkuti Nándor Stadion
A játéktér és a világítás kialakítását tekintve világszínvonalú lesz az új Hidegkuti Nándor Stadion - jelentette ki Deutsch Tamás, az MTK elnöke. Kormányzati forrásból 3,91 milliárd jut a Hidegkuti Stadionra.
A jelenlegi stadion székeinek és világításának bontását csütörtökön kezdték meg.
MTK Hidegkuti Nándor Stadion és környezete fejlesztése
Magyar Testgyakorlók Köre (MTK) 2 fordulós, meghívásos, építészeti tervpályázatot ír ki az MTK Hidegkuti Nándor Stadion és környezete fejlesztésére.
6,5 milliárdos stadionberuházás Budapesten
Az MTK 2020-ig összesen 6,5 milliárd forintot tervez sportlétesítményeinek fejlesztésére fordítani – mondta csütörtökön Deutsch Tamás, a klub elnöke. A fejlesztés keretében 2016 őszén készülhet el az új, ötezer férőhelyes, teljes nézőterén fedett Hidegkuti Stadion, amely majd a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiának is otthont ad.
Vissza