Az összes találat erre: „ Normafa“ (5)
Közelmúltrombolás – lebontják az Olimpia Szállót
Mire e sorokat írom, talán már meg is kezdték az Olimpia Szálló bontását a Normafán. Múlt hét szombaton még éppen volt szerencsém megnézni, amennyire kívülről lehetett. Utólag olvastam, hogy éppen aznap lehetett utoljára megnézni belülről is, egy vezetett séta keretében. Hétfőre tervezték a bontás megkezdését.
Befejeződött a zugligeti Lóvasút állomásépület újjáépítése
Zoboki Építésziroda tervei alapján befejeződött a zugligeti Lóvasút 150 évvel ezelőtt épült ikonikus végállomásának újjáépítése.
Újabb áldozat: Lebontják Farkasdy hoteljét
A volt Olimpia Szálló napjai meg vannak számlálva, a környék rendbetétele miatt lebontják az épületet. Parkolónak kell a hely.
Budapest világvárossá alakul (2.rész)
Tovább folytatjuk az áttekintést, vagyis az átadásra kerülő fejlesztések, rekonstrukciók és újjáépítések hosszú listáját. Látva ezt megbizonyosodhatunk róla, hogy építészeink világszínvonalon, sokszor külhoni kollégáikkal együttműködve világvárossá alakítják Budapestet!
Milliárdokból hipermodern Normafánk lesz
Átfogó fejlesztési terv készült a XII. kerületi Normafa parkra, a téli sportokkal és az évszaktól független szabadidős lehetőségekkel kapcsolatos beruházások mintegy 5 milliárd forintból valósulhatnának meg.
Vissza