Az összes találat erre: „ Steve Jobs“ (8)
A végsőkig tökéletes új Apple központ össze-vissza töri az alkalmazottakat
Több alkalommal a mentőket kellett hívni a Norman Foster tervezte Apple Park-ba – amelyet Steve Jobs "a világ legjobb irodaházának" nevezett –, mert az alkalmazottak beleütköztek tökéletes üvegfelületekbe.
Falak és pillérek nélkül: Steve Jobs Theatre
A látványterv sokmindent elbír, de hogy áll meg ez az ufó-forma tető a valóságban? Nos, megépítették...
Csalódásokkal teli az Apple új ufó-kampusza
Elégedetlenkednek az alkalmazottak az idilli amerikai kisvárosi környezetbe leereszkedett üvegpalotában. Talán nem is csoda, mégis ki dolgozna egy iPhone-ban?
Kilövésre kész az Apple repülő csészealja
Megvalósult Steve Jobs egyik legnagyobb álma: nyáron teljesen kész lesz a cég második székhelye, amit korábban Campus 2 néven emlegetett a cég. Az űrhajót mintázó, üvegfalú óriásépület végleges neve Apple Park lett. A dolgozók már áprilisban elkezdhetnek beköltözni a szuperdrága komplexumba.
A világ legnagyobb üvegtóruszának kulisszatitkai
2017 elejére készül el az Apple új campusza, a légies, 260 ezer négyzetméteres, impozáns méretű repülő csészealj, amely futurisztikus, jövőbe mutató kisugárzásával az Apple tevékenységének eszmeiségét hirdeti a világ felé. Itt minden megvalósítható – vagyis a lehetetlen nem létező fogalom!
Gigászi napelempark
Épül az Apple második, futurisztikus kampusza. Jelenleg az acélszerkezetek alapját képző betonelemek összeillesztése folyik. Sir Norman Foster panorámás tervét görbe üvegpanelek borítják majd.
Az első képek Steve Jobs yachtjáról
A mítosz minden pontjának megfelel a hajó, amely magán viseli Philippe Starck keze nyomát is. Jobs halála előtt azt mondta a félkész yachtról: "...tovább kell csinálnom. Ha abbahagynám, azzal elismerném, hogy meg fogok halni."
Norman Foster űrhajót tervez az Apple-nek
Az Apple mindenható vezetője, Steve Jobs bemutatta a megacég új központjának sematikus látványterveit, amelyeket a hírek szerint a Foster + Partners készített
Vissza