Az összes találat erre: „ Stirling Díj“ (8)
Stirling Díj 2017: Móló, hozott anyagból
Egy dél-angliai történelmi móló, amelyet 2010-ben tűzvész pusztított el, több millió font értékű újjáépítés után megnyerte az egyik legtekintélyesebb építészeti díjat.
Stirling-Díj 2014: Felsültek a bukik
A fogadóirodák tippjei ellenére a "fekete ló", azaz a liverpooli Everyman Színház lett a befutó az egyik legrangosabb építészeti elismerés fináléjában.
Stirling Díj 2014: Te kire fogadnál?
Megjelent az idei Stirling Díj rövidlistája, rajta sztárépítészek sorakoznak – és a találgatások máris megkezdődtek, ki lehet idén a nyerő, sőt a legnagyobb bukmékereknél akár fogadni is lehet a győztesre.
Stirling Díj: Felújított szellemkastély vitte el a pálmát
Egy tizenkettedik századi kastély romjaira épített kortárs épület nyerte el a legjelentősebb brit építészeti díjat. A terveket Witherford Watson Mann iroda készítette.
Ők mind a Stirling Díj esélyesei! - II. rész
A napokban 43 brit és további 9 Európai Unió-béli épületet tüntettek ki az idei RIBA Awards díjjal. Közülük kerül majd ki az az egyetlen projekt, mely a rangos Stirling Prize birtokosa lehet. A második részben az uniós projektek kerülnek sorra.
Ők mind a Stirling Díj esélyesei! - I. rész
A napokban 43 brit és további 9 Európai Unió-béli épületet tüntettek ki az idei RIBA Awards díjjal. Közülük kerül majd ki az az egyetlen projekt, mely a rangos Stirling Prize birtokosa lehet. Az első részben a szigetország épületeit mutatjuk be.
Kihirdették a Stirling díj 2012. évi finalistáit
A James Stirling (1926–1992) brit építész után elnevezett és a RIBA által odaítélt díjra 1996 óta olyan jelentős épületekkel lehet nevezni, amelyek az előző évben a legnagyobb hatást gyakorolták a brit építészet fejlődésére. Előírás, hogy a pályázó a RIBA tagja legyen, s a benevezett épület az Európai Unió területén épüljön.
Zaha Hadid lovagi rangot kap
II. Erzsébet Királynő születésnapi dijosztásán veheti át a kétszeres Stirling Díjas építésznő a magas elismerést.
Vissza