Az összes találat erre: „ Turányi Gábor“ (6)
Született Kadarkúton, mestersége építész
Turányi Gábor DLA építész kiállítása a Fugában
Született Kadarkúton, mestersége építész
2017. augusztus 13-án (vasárnap) 17 órakor nyitja meg prof. Balázs Mihály, Kossuth- és Ybl-díjas építész Turányi Gábor kiállítását a kadarkúti id. Kapoli Antal művelődési házban.
Színek az építészetben
A szín egy olyan különleges eszköz az építészek kezében, amelynek nincs anyaga és nem kerül pénzbe, mégis nagy hatással bír – hangzott el az októberi Építész Tervezői Napot megnyitó videóelőadásban, amely az Anna Popelkával és Georg Poduschkával (PPAG Architects, Bécs) készült beszélgetésből készült.
A budai vár - kiállítás
Jánossy György és Reimholz Péter kiállítása a Múzeumok Éjszakáján. Most, hogy a Vár “ügye” ismét aktuálissá vált, talán érdekes lehet, hogy mit gondolt 40 évvel ezelőtt Jánossy György, 20 éve Reimholz Péter erről a helyről. A kiállítást megnyitja: Turányi Gábor.
Turányi Gábor & Turányi Bence
Új építész az Építész arcok - sorsok rovatban: Turányi Gáborral és Bencével készült interjú a MÉK honlapjának sorozatában.
Vadász György Prima Primissima díjas 2011
2011-ben az építészet, építőművészet kategóriában a Prima Primissima díjat Vadász György építész kapta. Prima díjat vehetett át Fekete György belsőépítész és Turányi Gábor építész.
Vissza