Az összes találat erre: „ Zugló“ (5)
Ha Zugló, akkor zöld bölcsőde
Hogyan lehet egy földszintes lepényépületet érdekesen megformálni egy forgalmas kereszteződésben? A Zimborás Gábor és Kiss Róbert által tervezett, tájépítészeti objektumként kialakított Mesevonat bölcsőde erre mutat egy egyedi megoldást.
Se pláza, se közpark tóval nem lesz a Bosnyák téren
Tíz évvel a Bosnyák tér felvásárlása után, a befektető kihátrál a Mundo Center felépítése mögül. Se pláza, se új városközpont nincs kilátásában Zuglóban
Bebukhat a múzeumi negyed terve
Orbán Viktor is elbizonytalanodott, hogy ebben a formában van-e szükség a múzeumi negyed megvalósítására. Az EU ugyanis nem ad pénzt a kormány víziójára, ez pedig azt jelenti, hogy a budai Vár felújításával együtt a Városliget átszabása alaposan megterhelné a központi költségvetést. A Múzeum-Liget sorsa egy májusi kormányülésén dőlhet el.
EUROPAN 12
Építészeti, Városépítészeti, Tájépítészeti Pályázat – Zugló, Rákos-patak és 50 további európai helyszín.
Megnyitotta kapuját a Rippl-ház
A napokban készült el a belváros egyik legizgalmasabb ingatlanfejlesztése, a gyönyörű, 19. századi villa átalakításával kialakított Rippl-ház. A fejlesztés igazi kuriózumnak számít, hiszen az épület a város szívében, az Unesco Világörökség részét képező területen helyezkedik el.
Vissza