Az összes találat erre: „ cedral“ (5)
Természetes homlokzatburkolatok középületeken
Az anyagi források általában nem állnak korlátlanul rendelkezésre, ha középület felújításáról van szó, éppen ezért örömteli, hogy az egyre-másra megjelenő toronydaruk jelezte új építések mellett országszerte számos középület modern funkciókhoz való igazításának lehetünk tanúi.
Különleges burkolat a lovarda homlokzatán
A felújítási munkák során különleges burkolat került a hagyományőrző Mátai Ménes lovardájának homlokzatára a Hortobágyon.
Cedral: a fa helyére szálcement
Az épület számos látszó felületén gyakran alkalmazott burkolatok nem kellően időjárásállóak és folyamatos karbantartást igényelnek amellett, hogy természetes és esztétikus hatást keltenek.
Cedral: vonalak és színek játéka
Legyen szó akár egy modern családi ház homlokzatáról, sorházról, középületről, vagy irodaházról, a szálcement Cedral homlokzatburkoló lapokkal kiváltott faburkolat szemet gyönyörködtető megjelenése az épületet feltétlenül kiemeli a környezetéből.
A természet ihlette kis panzió a Börzsönyben
Falusi turizmus, egészséges táplálkozás, jóga, kirándulás a festői környezetben. A szó szoros értelmében a Börzsöny lábánál épülő kis panzió működése középpontjában az egészséges életmód áll, a tervezés pedig a tömegalkotás mellett a természetes anyagok használatával illeszkedett mindehhez.
Vissza