Az összes találat erre: „ előadóterem“ (6)
Falak és pillérek nélkül: Steve Jobs Theatre
A látványterv sokmindent elbír, de hogy áll meg ez az ufó-forma tető a valóságban? Nos, megépítették...
Föl-földobott kő...
Meghívó a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjának névadó ünnepségére, melynek keretében a "Kavics" előadóterem az épület tervezőjének Prof. Dr. Bachman Zoltánnak a nemzet művészének nevét veszi fel.
Sauflon Innovációs Központ
A Sauflon Innovációs Központ Gyálon, a ProLogis Ipari Park 4. számú épületének bővítményeként, az 5. számú épületben található, a Sauflon Kft. kontaktlencse gyártóüzeme mellett. A meglévő gyárcsarnokban a Központ „doboz a dobozban” elv szerint épül fel, a megépült vasbeton vázszerkezettől független, szerelt acél tartószerkezettel.
Évszázadok találkozása - a Sant Francesc templom átépítése
A spanyolországi Santpedorban egy elsőre talán meghökkentő templom átépítést csodálhatunk meg: az évszázados különbségeket David Closes nem összemosta, hanem felerősítette.
Elkészült Viñoly sok kritikát kiváltott “arany banánja”
Nyolc éven át épült, 15.8 millió dollárral meghaladta az eredeti költségvetést és folyamatos viták övezték – szeptember végén végül mégis megnyílt Rafael Viñoly 44.5 millió dolláros művészeti központja az angliai Colchesterben
A bor őrtornya
A spanyol tengerparton álló koncertterem után most az Estudio Barozzi Veiga építésziroda egy másik, nemrég átadott projektjét mutatjuk be, egy borászati központot a szintén spanyolországi Roában.
Vissza