Az összes találat erre: „ előregyártás“ (5)
Élőmunka helyett előregyártott falak és födémek
Nagyméretű falak, belvárosi foghíj-beépítés, kiterjedt födémek monolitikus vasbetonból, az idő szorítása és a szakemberhiány – ezek a leggyakoribb indokok, amikor a terveken az előregyártott beton kéregfal és födémelemek jelennek meg.
Lemerültek a telepek? Megérkezett az akkumulátor töltő – emberi felhasználásra
Egy dán dizájn háztartási készülékeket gyártó vállalat, a Vipp előregyártott mikroházat készített azzal a céllal, hogy az emberek feltölthessék lemerült elemeiket.
Autodesk Revit 2015 videó tippek
Az Autodesk Revit új verziója olyan további eszközöket és szolgáltatásokat kínál a felhasználóknak, amelyek többsége kifejezetten ahhoz nyújt segítséget, hogy jobb terveket készíthessen, amelyeket azonnal továbbíthat kivitelezésre vagy előregyártásra. Az alábbi video-tippgyűjtemény a Revit 2015 szoftver újdonságait ismerteti.
Lapraszerelt házak házhozszállítással
Hat-nyolc hét alatt felépíthetőek azok a házak, melyekhez előregyártott készletekkel segíti hozzá egy holland város az első lakásuk megvásárlására készülőket.
Ez a panel nem szocialista! – New Yorkban épül a világ legmagasabb panelháza
A panelról nekünk azok a szürke, szocreál hangulatú épületek jutnak eszünkbe, amelyekből rengeteget látunk országszerte. Pedig az általunk oly sokat szidott technológiát egyre jobban használják: ezt igazolja az is, hogy New Yorkban már épül a világ legnagyobb panelháza.
Vissza