Az összes találat erre: „ laboratórium“ (16)
Klímapajzzsal védekezik Dánia legenergiahatékonyabb laborépülete
C.F. Møller tervei alapján elkészült Koppenhágában a Maersk Tower, amely egy korszerű kutatási épület, innovatív architektúrája optimális keretet teremt világszínvonalú egészségügyi kutatások számára.
Utólagos falszigetelések II.
A tökéletes szárazsági követelményt a jogszabály ismeri és csak laboratóriumban lehet ilyennel találkozni. Épületeknél, lakásoknál, építőanyagoknál soha! Egy esettanulmány a való életből
Elérte legmagasabb pontját az új Ericsson ház az Infoparknál
Az építkezés tavaly szeptemberben kezdődött a Duna partján, a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Parkjában, a Műegyetem és az ELTE közvetlen szomszédságában. A leendő épületben kap helyet hazánk egyik legkorszerűbb, legjelentősebb szerverterme, számos kutatás-fejlesztési laboratóriummal, innovációs műhellyel együtt.
Kiírták a kivitelezői közbeszerzést a józsefvárosi kutatóközpontra
A több mint kétmilliárdos beruházásban épülő bionikai központban hat emeleten 40 laboratóriumi egység kap helyet.
Magyar siker Mongóliában: a Barna Architects díjnyertes pályázata
Újabb magyar siker a nemzetközi porondon: a Kovács D. Barna vezette építészstúdió első helyezést ért el a Mongol Nemzeti Archeológiai Múzeum megtervezésére kiírt pályázaton.
Endoszkóp szervíz és laboratóriumi csarnok
Csarnok Nagydíj Pályázat
Pálfi György
Május 30-án nyit az EGYÜTT Kortárs Építészek - Kortárs Szobrászok kiállítás
A május 29-én, az Erzsébet téri Danubius kútnál elinduló III. Szoborünnep rendezvénysorozat keretében május 30. és június 11. között lesz megtekinthető a kortárs építészet és szobrászat kapcsolatát bemutató kiállítás a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában.
Stirling-díj: Kihirdették a győztest
Cambridge-i Laboratóriumi épület volt legnagyobb hatással a brit építészetre az elmúlt évben
Tervezői nap - tüzes hangulatban
A tűzvédelem témaköre nemcsak az OTSZ változásai miatt fontos, hanem azért is, mert egy nagyon dinamikusan fejlődő szakterületről van szó – hangsúlyozta bevezetőjében dr. Takács Lajos egyetemi adjunktus, az áprilisi építész tervezői nap levezető elnöke.
100 éves házak ünnepe
2012. április 14-15-én, szombaton és vasárnap a tavalyinál is több, idén 100 éves budapesti épület - 35 lakóház és 25 intézmény - tárja ki kapuit és mutatkozik be az érdeklődő közönség előtt, és készül izgalmas programokkal!
Lakható lett Verne Nautilusa
Úgy tűnik, hogy az építészeti elgondolások tárháza végtelen, hiszen már egyre több tervező álmodja víz alá elképzelését. Floridában nem új keletű a víz alatti tervezés: ott már 25 éve a víz alatt áll egy Verne inspirációjú szálloda.
A Foster + Partners Gehryt megelőzve kapta meg első megbízását Izraelben
Norman Fosterék egyetemi agykutató-központot tervezhetnek Jeruzsálemben a Hebrew University megbízásából - ez lesz első izraeli munkájuk
Hófehér membrán és beton Steven Holl új tervében
Steven Holl környezettudatos egyetemi épületet tervez a kolumbiai Bogotába
Trója múzeumot kap
Nemzeti tervpályázaton választották ki Törökországban az építészt, aki megtervezheti Trója múzeumát
VÍZhatlan, VÍZzáró, VÍZálló – Építész Tervező Nap június 2-án
Csak a szakmai terminológia pontos használata eredményezheti, hogy az épületek legfőbb károsítója - a különböző formákban fellépő víz és nedvesség - elleni védelem szakszerű és a funkciónak megfelelő legyen.
Paraméterspecifikus járófelületek – sikeres tervezői nap május 5-én
Az Építész Tervezői Napok 2011-es sorozatának második állomásán a padlókról kaphattak rengeteg szakmai információt a résztvevők, emellett a Teampannon és a Ferdinánd & Ferdinánd építészirodák munkáival is megismerkedhettek, valamint a grazi Volker Giencke építésziroda életébe is bepillanthattak.
Vissza