Az összes találat erre: „ luxuslakás“ (21)
Nem gáz ilyen luxus egy gáztárolóban?
London központjában, az egyik legnagyobb pályaudvar sínpárjaitól mindössze néhány méterre három másfél százados acélszerkezetet használtak fel, hogy luxuslakásoknak adjanak keretet. A jónevű építésziroda vezetője is vett egyet a 800 000 angol font induló árú ingatlanokból.
Milyen a szégyentelen fényűzés Budapesten 2018-ban?
A János-hegyi kilátó magasságában, Fendi vagy Bentley bútorokkal berendezett lakások, saját borospince az alagsorban. Marcel Wanders holland sztártervező és a balerinából lett dizájner és dizájnerből lett üzletasszony Asztalos Gabriella a luxus luxusát alkotják meg az egykori budapesti Napfény hotelben, a Svábhegy tetején.
Sztárépítészek parádéja lesz Amerika legnagyobb ingatlanfejlesztése
Már épül a Hudson Yards, ahol lakó és irodatornyok valamint bevásárlóközpont képezik majd a közel kétmillió négyzetméternyi területet, amely az USA történetének legnagyobb magánpénzből finanszírozott ingatlanfejlesztése lesz.
Felhőkarcoló jenga stílusban
New Yorkban a Herzog & de Meuron iroda tervei alapján elkészült a különleges lakótorony, mely azt az illúziót kelti, hogy egyes szintjeit kihúzták a helyéről, akár egy jenga torony tégláit.
Kiszivárogtak napjaink legnagyobb hatású építészének látványtervei
A 61-emeletes manhattani The Wall Street Tower a néhány hónapja lovaggá ütött építész első felhőkarcolója lesz.
Perelnek a lakók: Túl jó a kilátás!
Miért jó az üvegfalú ház? Mert mindenirányban remek belőle a kilátás! Na igen, de ez ugye visszafelé nem működik?
Milliárdosoknak épített játszóházat a Porsche
Már csak hat eladó lakás maradt a 132-ből a milliárdosok legújabb játszóházában, a Miami tengerpartján álló Porsche Design toronyban. A nagyfiúk itt szó szerint együtt alhatnak luxusjárgányaikkal, akár a legfelső emeleten is.
Botrányosan süllyed San Francisco egyik felhőkarcolója
A 2009-ben átadott, luxuslakásokkal teli Millenium toronyházat a San Francisco-i ferde toronyként is szokták emlegetni, mivel nemcsak 41 centimétert süllyedt eddig, de északnyugat irányban meg is dőlt jó pár centiméterrel. Az Európai Űrügynökség (ESA) műholdja segítségével mért adatai alapján észlelték az aggodalomra okot adó folyamatos süllyedést.
James Bond gondban van, kedvenc autómárkája luxus lakótornyot épít
Az egykori hentesboltból holdinggá nőtt vállalkozás olyasmire vette rá a Aston Martint amivel korábban nem foglalkozott. A brit luxusautó márka luxuslakásokat tervez és épít Miamiben, talán még James Bond is beköltözne?
Durva luxus: Stúdiólakás 300 millióért az erőműben
London egyik jelképe, rockzenekarok és filmek kedvenc háttere, 1933-tól ötven éven át szolgálta a várost: évi egymillió tonna szén felzabálásával termelte az elektromos áramot. A hosszú vajúdás után most megkezdett átépítés eredményeként a négy kéményes Battersea Power Station hamarosan a metropolisz egyik legdrágább lakhelye lesz.
A világ legdrágább penthouse lakása: Szépség vagy szörnyeteg?
170 méteres magasságával emelkedik Monaco kanyargós utcái fölé a hamarosan elkészülő, minden luxussal felszerelt Tour Odeon lakótorony, legfelső öt szintjén 3.300 négyzetméteres penthouse lakással. Valami mintha mégis kimaradt volna a tervezési programból…
Még mit nem!
New Yorkban, Brooklyn egyik legfelkapottabb, Dumbo nevű városrészében, a Manhattan híd déli hídfőinek szomszédságában található ez az egyedülálló luxuslakás. A jellegzetes brooklyni óratorony tetején lévő, körpanorámás kilátással rendelkező, exkluzív, belső háromszintes (triplex) lakás 4 milliárdért lehet a miénk.
Lepattant atombunkerből lett luxuslakás
Egy angol nő 100 ezer fontért lakássá alakíttatott át egy 1942-ben épült bunkert. A pazarul kinéző otthon a háború után – Elizabeth Strutton megjelenéséig – hosszú évekig elhanyagolva, üresen állt.
Támadják Depardieu-t csecsenföldi, önkormányzati luxuslakása miatt
Egy novoszibirszki férfi azt kérte az orosz ügyészséghez benyújtott panaszában, hogy vizsgálják meg, törvényesen jutott-e lakáshoz Csecsenföld fővárosában a januárban orosz állampolgárságot megszerző Gérard Depardieu.
Nézzük, milyen a csúcsmilliárdosok utcája Londonban!
8 millió 136 ezer fontba, azaz 2 milliárd 888 millió forintba kerül egy átlagos ház Nagy-Britannia legdrágább utcájában, az Egerton Crescent-en. De miért?
60 millió dolláros kégli
Közel hatvan millió dolláros rekordárat fizettek ki egy hongkongi luxusapartmanért, amiből arra lehet következtetni, hogy arrafelé még mindig pörög az ingatlanpiac.
Íme, szingapúri szupergazdagok építészeti hóbortja
Szingapúrban a szupergazdagoknak találtak egy új szolgáltatást: a 30 emeletes Sky Garage Apartements házban ugyanis közvetlenül a nappali mellett parkolhatják le luxusautóikat.
Náci őrtoronyból lett luxuslakás
Brüsszeltől alig néhány kilométerre észak-nyugati irányban található Steenokkerzeel városa. Itt áll az a 30 méter magas torony, amely 1938-41 között építtettek, s amelyet a települést megszálló nácik egyszerűen csak őrtoronyként kezdték el használni. Az ingatlanban a Bham Design Studio luxuslakást alakított ki.
Viñoly is tornyot épít New Yorkban
A napokban jelentették be, hogy az CIM Group ingatlanbefektető cég és Harry Macklowe ingatlanfejlesztő megbízásából az uruguayi építész, Rafael Viñoly 70 szintes felhőkarcolót tervez New Yorkba
Folyondár a város szívében
Berlin központjában hamarosan átadásra kerül ez az izgalmas lakóépület, melyet a Calvin Klein divattervezővel is együtt dolgozó Jürgen Mayer H. és csapata tervezett. A szobrászi érzékenységgel megformált épületről fotókkal illusztrált beszámolót most a világon elsőként a tervlap.hu olvasói kapnak.
Vissza